Το συνεργείο της ΕΡΤ βρέθηκε εν μέσω πυρών στην Ασκελόν νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης. Πιο συγκκεριμένα την ώρα που η δημοσιογράφος Ευτυχία Πενταράκη βρισκόταν σε ζωντανή μετάδοση ακούστην σειρήνες και άρχισαν να πέφτουν ρουκέτες. Παρόλα αυτά η δημοσιογράφος μαζί με τον εικονολήπτη Κάρλο Ρούβιο και την ηχολήπτρια Παναγιώτα Δερβισιώτη, συνέχισαν να περιγράφουν όσα ζουν.
«Σειρήνες σειρήνες» ακούγεται να λέει η δημοσιογράφος, και λίγο αργότερα αναφέρει: «Δεν έχουμε καταφύγιο, θα μπούμε μέσα στο δωμάτιο των παιδιών». Ο εικονολήπτης, μάλιστα, λίγο πριν μπει στο δωμάτιο προσπαθεί να τραβήξει κάποια πλάνα από τις ρουκέτες.
Εδώ και δεκαετίες η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας μετατρέποντας τις καθημερινές αγορές σε μια ολοκληρωμένη καταναλωτική εμπειρία.
Στην Παλαιόχωρα Χανίων, το BEYOND Luxury Retreat εισάγει μια σπάνια καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία, δημιουργώντας αυτόνομο κτίριο διαμονής προσωπικού στο κέντρο του συγκροτήματος, με ίδια θέα και ποιότητα χώρου με τους φιλοξενούμενους!