Το ανώτατο όριο τιμών για το ρωσικό πετρέλαιοεξακολουθεί να ανταποκρίνεται στους στόχους και τυχόν περικοπές της ρωσικής παραγωγής θα πλήξουν δυσανάλογα τις αναπτυσσόμενες χώρες, δήλωσε αξιωματούχος της ομάδας των πλουσιότερων χωρών του κόσμου (G7) για το πλαφόν.
Ο αξιωματούχος δήλωσε επίσης ότι οι δημόσιες αναφορές δείχνουν ότι μια σημαντική ποσότητα ρωσικού πετρελαίου που διακινείται μέσω θαλάσσης έχει αποσταλεί με δεξαμενόπλοια που συμμορφώνονται με το ανώτατο όριο τιμών και ότι είναι σημαντικό να μην παίρνουμε τοις μετρητοίς τα ρωσικά σχόλια σχετικά με τη μείωση της παραγωγής πετρελαίου.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.