Βραζιλία: Επιχειρηματίας - influencer βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της με 11 μαχαιριές

Βραζιλία: Επιχειρηματίας - influencer βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της με 11 μαχαιριές

Οι αρχές στη Βραζιλία έχουν ήδη συλλάβει δύο υπόπτους για τη δολοφονία - Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη

Modelo
Ένα μοντέλο από τη Βραζιλία και ιδιοκτήτρια νυχτερινών κέντρων βρέθηκε νεκρή με 11 μαχαιριές, με τις αρχές να χαρακτηρίζουν την υπόθεση ανθρωποκτονία.

Το αποτρόπαιο έγκλημα ήρθε στο φως της δημοσιότητας στις 3 Φεβρουαρίου, όταν το πτώμα της 28χρονης Thaís Rocha Secundino βρέθηκε κατακρεουργημένο μέσα στο τζιπ της στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η νεαρή γυναίκα είχε δεχτεί τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό, την κοιλιά και την πλάτη, ωστόσο το φονικό όπλο δεν έχει ακόμη βρεθεί.

Η αστυνομία υποψιάζεται ότι η Secundino, η οποία ήταν ιδιοκτήτρια πολλών νυχτερινών κέντρων, δολοφονήθηκε «για θέματα που αφορούν υπεξαίρεση» των επιχειρήσεών της.



Κλείσιμο
Οι αρχές έχουν ήδη συλλάβει δύο υπόπτους για τη δολοφονία. Τον 45χρονο άνδρα οδηγό της, Leandro Aparecido Dos Santos, και την 31χρονη Cintia Maria Feliciano Peixe, μία από τις καλύτερες φίλες του θύματος που εργαζόταν σε ένα από τα κελάρια κρασιών της Secundino.

«Ο φίλος του θύματος είπε ότι η Thaís είχε πάει να συναντήσει τη φίλη της για να λάβει κάποιες εξηγήσεις από εκείνη, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι της», είπε η αστυνομία. «Αρνούνται το έγκλημα, αλλά υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι συμμετείχαν στη δολοφονία της επιχειρηματία».



Λόγω της «ειδεχθούς» φύσης του εγκλήματος, οι δύο ύποπτοι θα κρατηθούν προσωρινά για 30 ημέρες.

Στο πλαίσιο της έρευνάς τους, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το αυτοκίνητο του θύματος μαζί με τα τηλέφωνα των υπόπτων. Οι αρχές εξετάζουν επίσης υλικό από κάμερες ασφαλείας που είχαν τραβηχτεί στην περιοχή την ώρα του θανάτου του Thaís.

Οι ανακριτές αρνήθηκαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Εκτός από επιχειρηματίας η Secundino έκανε «καριέρα» στο Instagram, όπου συχνά αναρτούσε φωτογραφίες με μπικίνι προς τέρψιν των followers της. Στην τελευταία της ανάρτηση πριν από δύο εβδομάδες, είχε γράψει: «Το φως που με καθοδηγεί είναι πολύ ισχυρότερο από τα μάτια που με περιβάλλουν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης