Ο επικεφαλής της ουκρανικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών, Κιρίλο Μπουντάνοφ, δήλωσε ότι το ποσοστό των απελευθερωθέντων αιχμαλώτων πολέμου που υπέστη ρωσικά βασανιστήρια είναι αρκετά υψηλό.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη, μία ημέρα μετά την ανταλλαγή περίπου 300 αιχμαλώτων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, ο υπουργός Εσωτερικών Ντενίς Μοναστίρσκι είπε ότι πολλοί από τους Ουκρανούς που απελευθερώθηκαν έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία
Από την πλευρά του ο Μπουντάνοφ συμπλήρωσε ότι «έπεσαν θύματα άγριου βασανισμού».
Αργά την Τετάρτη οι δύο χώρες, Ρωσία και Ουκρανία, συμφώνησαν στην ανταλλαγή περίπου 300 κρατουμένων και από τις δύο πλευρές, στην πλειονότητά τους Ουκρανών. Μεταξύ τους ήταν και πολλοί από τους αξιωματικούς που είχαν δώσει μάχη στο εργοστάσιο Αζοφστάλ, πριν αιχμαλωτιστούν από τις ρωσικές δυνάμεις. Από τις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, αυτοί τουλάχιστον οι πρώην κρατούμενοι φαίνονταν ταλαιπωρημένοι, αλλά χωρίς εμφανή προβλήματα.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση