ΗΠΑ: Ο Τζο Μπάιντεν θα μεταβεί στο κατεστραμμένο από τους ανεμοστρόβιλους Κεντάκι
Ο Αμερικανός πρόεδρος θα επισκεφθεί την πληγείσα πολιτεία την ερχόμενη Τετάρτη - Ο προσωρινός απολογισμός των νεκρών ανέρχεται σε τουλάχιστον 78 ανθρώπους
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα επισκεφθεί την Τετάρτη την πολιτεία του Κεντάκι, όπου τουλάχιστον 64 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από καταστροφικούς ανεμοστρόβιλους, ανακοίνωσε σήμερα ο Λευκός Οίκος.
Ο Αμερικανός πρόεδρος θα μεταβεί στο Μέιφιλντ και το Ντόσον Σπρινγκς, πόλεις που επλήγησαν σφόδρα, για να «αξιολογήσει τις ζημιές», σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου.
Περίπου 30 ανεμοστρόβιλοι σάρωσαν την Παρασκευή το βράδυ τις νότιες και κεντρικές ΗΠΑ, στοιχίζοντας τη ζωή συνολικά σε τουλάχιστον 78 ανθρώπους, βάσει ενός προσωρινού απολογισμού.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.