Η Τουρκία διέκοψε τη μετάδοση συνέντευξης όταν έγινε ερώτηση για την οικονομία

Η Τουρκία διέκοψε τη μετάδοση συνέντευξης όταν έγινε ερώτηση για την οικονομία

Διακοπή κατά τις κοινές δηλώσεις των υπουργών Εξωτερικών Κατάρ-Τουρκίας - Η λέξη που όξυνε το κλίμα

cavusoglu
Αίσθηση προκάλεσε η διακοπή, από την τουρκική δημόσια τηλεόραση, της μετάδοσης συνέντευξης Τύπου των υπουργών Εξωτερικών Κατάρ -Τουρκίας,  μόλις ακόυστηκε ερώτηση για την οικονομία, σε μια περίοδο που η κατρακύλα της λίρας έχει σημειώσει ιστορικό αρνητικό ρεκόρ, ο πληθωρισμός έχει ανέβει δραματικά και η γενικότερη φτωχοποίηση είναι γεγονός στη γειτονική χώρα. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο ανταποκριτής του Reuters ρώτησε τον Τούρκο ΥΠΕΞ  Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αν βρίσκεται εκεί (στο Κατάρ) για να ζητήσει οικονομική βοήθεια ώστε να αντιμετωπιστεί το οικονομικό χάος που επικρατεί στην χώρα.




Αυτή η ερώτηση προκάλεσε εντύπωση και λίγα δευτερόλεπτα αφόυ άρχισε να μιλάει ο υπουργός Εξωτερικών  του Καταρ, η κρατική τηλεόραση έριξε σήμα και συνέχισε με την κανονική ροή του προγράμματός της.

Κλείσιμο
Δεν συνηθίζεται βέβαια να διακόπτονται οι συνεντεύξεις Τύπου τόσο του Μεβλούτ Τσαβούσογλου και του  Ταγίπ Ερντογάν, καθώς  μεταδίδονται συνέχεια στην τουρκική κρατική τηλεόραση και φαίνεται πως ρόλο σε όλο αυτό διαδραμάτισε η λέξη χάος που χρησιμοποίησε ο ανταποκριτής.

Ειδήσεις σήμερα:

Επτά στους δέκα Έλληνες πετούν τόνους από φρούτα και λαχανικά στα σκουπίδια

«Υπήρξαν δύο φορές που αν δεν ήμουν στο νοσοκομείο, θα είχα "φύγει", πίστευα πως δε θα βγω από εκεί»,  λέει ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ Παναγιώτης Ευστρατίου μετά την εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης