Οι ΗΠΑ απειλούν με νέες κυρώσεις την Τουρκία εάν υπάρξει αγορά δεύτερης παρτίδας ρωσικών S-400
Ξεκαθαρίζουμε στην Τουρκιά ότι οποιαδήποτε νέα σημαντική αγορά στρατιωτικού εξοπλισμού θα επιφέρει νέες κυρώσεις βάσει του νομού CAATSA, λέει εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Με νέες κυρώσεις προειδοποιεί την Τουρκία το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην περίπτωση που προχωρήσει σε νέα αγορά ρωσικών S-400.
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ρετζεπ Ταγίπ Ερντογάν στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS περί απόκτησης δευτέρου πακέτου S-400 από την Μόσχα, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ επισήμανε στην ΕΡΤ, «γνωρίζουμε αυτές τις δηλώσεις και καλούμε την Τουρκιά με κάθε ευκαιρία και σε κάθε επίπεδο να μην κρατήσει τους S-400 που έχει ήδη αγοράσει και να μην προχωρήσει σε άλλη αγορά ρωσικού στρατιωτικού εξοπλισμού.
Συνεχίζουμε να ξεκαθαρίζουμε στην Τουρκιά ότι οποιαδήποτε νέα σημαντική αγορά στρατιωτικού εξοπλισμού θα επιφέρει νέες κυρώσεις βάσει του νομού CAATSA. Αυτές οι κυρώσεις θα είναι ξεχωριστές και επιπρόσθετες σε αυτές που ήδη επιβλήθηκαν τον Δεκέμβρη του 2020. Οι ΗΠΑ θεωρούν την Τουρκία σύμμαχο και φιλική χωρά και συνεχίζουν να αναζητούν ευκαιρίες ενίσχυσης των διμερών σχέσεων ακόμη και όταν διαφωνούν».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.