Βρετανία: Εκατοντάδες swingers έστησαν φεστιβάλ-σεξ παρά τους περιορισμούς για τον κορωνοϊό

Βρετανία: Εκατοντάδες swingers έστησαν φεστιβάλ-σεξ παρά τους περιορισμούς για τον κορωνοϊό

Παρότι οι διοργανωτές του ισχυρίστηκαν ότι ακυρώθηκε, το φεστιβάλ ξεκίνησε κανονικά, με εικόνες από drones να δείχνουν εκατοντάδες swingers να έχουν στήσει τις σκηνές τους και να έχουν φέρει τα τροχόσπιτά τους

couple-berach
Εκατοντάδες swingers έχουν καταφτάσει στο  Λινκολνσάιρ της Βρετανίας προκειμένου να λάβουν μέρος σε ένα φεστιβάλ-σεξ διαρκείας τεσσάρων ημερών που πραγματοποιείται παρά τους περιορισμούς που ισχύουν στη χώρα για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.

Παρότι οι διοργανωτές του ισχυρίστηκαν ότι ακυρώθηκε, το φεστιβάλ ξεκίνησε κανονικά, με εικόνες από drones να δείχνουν εκατοντάδες swingers να έχουν στήσει τις σκηνές τους και να έχουν φέρει τα τροχόσπιτά τους.



Σύμφωνα με τη Daily Mail, έχουν πωληθεί τουλάχιστον 400 εισιτήρια, τα οποία κόστιζαν 200 λίρες για κάθε ζευγάρι. 

Το φεστιβάλ αυτό θα περιλαμβάνει διάφορα... παιχνίδια, όπως φουσκωτά καστράκια, διαγωνισμό βρεγμένης μπλούζας και άλλα, με τους διοργανωτές του να ισχυρίζονται ότι «δεν παραβιάζονται τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού».

Κλείσιμο
Οι επισκέπτες έχουν την επιλογή, μάλιστα, να κοιμηθούν σε πολυτελή αντίσκοινα τεσσάρων ατόμων, όπου θα μπορούν να απολαύσουν το υδρομασάζ τους, έναν... γυμνό τραγουδιστή, φετιχιστικά demos, ενώ ακόμα μπορούν να συμμετάσχουν και στον διαγωνισμό Mr and Mrs Swingathon 2022.

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα στη χώρα, μόνο 30 άτομα επιτρέπεται να συγκεντρωθούν για «σημαντικά γεγονότα», όπως είναι οι γάμοι και οι κηδείες.

Σύμφωνα με έναν καλεσμένο, η εκδήλωση δεν είναι ασφαλής, καθώς δεν τηρούνται τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημία. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι όλοι ήταν υποχρεωμένοι να πραγματοποιήσουν COVID τεστ πριν την άφιξή τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Χρήστος Παππάς: Πληροφορίες ότι ετοιμαζόταν να φύγει στο εξωτερικό ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής

Γλυκά Νερά: Η απάντηση της ΕΛΑΣ στα βρετανικά Μέσα για τις «παράνομες δραστηριότητες» του Αναγνωστόπουλου

Υποχωρεί ο καύσωνας, έρχονται βροχές και καταιγίδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης