Κορωνοϊός - Ιταλία: Ακόμη 31.758 κρούσματα και 297 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο
Όλο και πιθανότερα, νέα, πιο αυστηρά μέτρα
Αύξηση παρουσιάζουν σήμερα οι θάνατοι στην Ιταλία από την επιδημία κορωνοϊού. Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, έχασαν τη ζωή τους 297 άνθρωποι και καταγράφηκαν 31.758 νέα περιστατικά.
Συνολικά, διενεργήθηκαν 215.886 διαγνωστικά τεστ. Στις μονάδες εντατικής θεραπείας, από χθες μέχρι σήμερα εισήχθησαν 97 νέοι ασθενείς, και άλλοι 972 στους νοσοκομειακούς θαλάμους. Χθες καταγράφηκαν 31.084 νέα περιστατικά και 199 θάνατοι.
Στο μεταξύ, μέσα στο Σαββατοκύριακο ή το πολύ τις πρώτες ημέρες της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να εγκριθούν νέα, πιο αυστηρά περιοριστικά μέτρα, από την κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε. Πριν από το τελικό «πράσινο φως», όλα δείχνουν ότι αυτή την φορά θα διεξαχθεί σχετική συζήτηση στο κοινοβούλιο για να ληφθούν υπόψη τυχόν προτάσεις της αντιπολίτευσης.
Αυτό που μένει ακόμη να εξακριβωθεί είναι αν τα νέα μέτρα θα αφορούν τις περιφέρειες με μεγαλύτερη αύξηση των κρουσμάτων (όπως την Λομβαρδία, την Καμπανία, το Βένετο και την Τοσκάνη) ή θα έχουν πανιταλική ισχύ.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.