Στην εντατική με λοίμωξη του αναπνευστικού ο Ζισκάρ ντ Εστέν
Ο 94χρονος πρώην πρόεδρος της Γαλλίας εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ζώρζ Πομπιντού
Με λοίμωξη του αναπνευστικού εισήχθε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ζωρζ Πομπιντού στο Παρίσι, ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Βαλερί Ζισκάρ ντ Εστέν.
Ο 94χρονος πρόεδρος είχε παραστεί την περασμένη εβδομάδα στην κηδεία ενός από τους πλέον στενούς του συνεργάτες.
Ο ντ Εστέν που διατέλεσε πρόεδρος της Γαλλίας από το 1974-1981. Το απόγευμα της Δευτέρας 14 Σεπτεμβρίου ο ντ Εστέν παραπονέθηκε για αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και στη συνέχεια εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας.
Ο γιος του Λουί, δήλωσε πώς τελευταία φορά μίλησε με τον πατέρα του το απόγευμα της Κυριακής και δεν είχε παραπονεθεί για κάποιο πρόβλημα.
Η συνεργασία της Cooltrends με την Parfois αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μεθοδικής ανάπτυξης βασισμένης στη συνέπεια, την ωριμότητα και τα μετρήσιμα αποτελέσματα