Η μαστροπός Γκισλέιν Μάξγουελ χαλαρώνει στον θρόνο της Ελισάβετ με τον Κέβιν Σπέισι!

Η μαστροπός Γκισλέιν Μάξγουελ χαλαρώνει στον θρόνο της Ελισάβετ με τον Κέβιν Σπέισι!

Δείτε τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε στον βρετανικό Τύπο - Ποιους προέδρους των ΗΠΑ θα «δώσει» για να ελαφρύνει τη θέση της;

Maxwel_b
Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον πρίγκιπα Άντριου, μετά την σύλληψη της φίλης του, Γκισλέιν Μάξγουελ, η οποία συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης από άντρες του FBI με βαρύ κατηγορητήριο 17 σελίδων στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως η συλληφθείσα παρέσυρε ανήλικα κορίτσια με σκοπό την σεξουαλική τους εκμετάλλευση.

Μετά την σύλληψη της Μάξγουελ το παλάτι και η βασίλισσα Ελισάβετ ανησυχούν για την φήμη της μοναρχίας καθώς ο 60χρονος πρίγκιπας Άντριου συνδέεται με στενή φιλία με την συλληφθείσα. Τον περασμένο Νοέμβριο ο αγαπημένος γιος της βασίλισσας παραχώρησε συνέντευξη στο BBC για να δηλώσει πως δεν έχει καμία σχέση με την Βιρτζίνια Ρόμπερτς, πρώην σκλάβα του σεξ του Επστάιν, η οποία κατηγόρησε τον Βρετανό γαλαζοαίματο πως συνευρέθηκε μαζί της ενώ εκείνη ήταν ανήλικη.

Όμως, ο δούκας του Γιορκ κατά την διάρκεια της συνέντευξης, που πραγματοποιήθηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, έπεσε σε αντιφάσεις και αυτό οδήγησε στην παραίτησή του από τα βασιλικά καθήκοντα «για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα». Όμως, μετά την σύλληψη της Μάξγουελ, το φως της δημοσιότητας είδε την Παρασκευή το βράδυ μια φωτογραφία που αποδεικνύει πόσο στενή ήταν η σχέση της γυναίκας που «ψάρευε» ανήλικες για τον Αμερικανό παιδόφιλο με τον πρίγκιπα Άντριου και το παλάτι.

Στην φωτογραφία, που δημοσίευσε η Telegraph, η Γκισλέιν Μάξγουελ χαλαρώνει στον θρόνο της Ελισάβετ μαζί με τον ηθοποιό Κέβιν Σπέισι. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα η Μάξγουελ και ο Σπέισι επισκέφθηκαν τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ως καλεσμένοι του πρίγκιπα Άντριου. Η επίμαχη φωτογραφία πιστεύεται πως τραβήχτηκε το 2002, τρία χρόνια πριν η αστυνομία ξεκινήσει την έρευνα για τα σεξουαλικά εγκλήματα του Επστάιν εις βάρος ανήλικων κοριτσιών.


Το φλερτ της Μάξγουελ με τον πρίγκιπα Άντριου - Είναι «ηλίθιος» και «αφελής», είχε πει για τον γιο της βασίλισσας σε στενή της φίλη

Πιστεύεται πως η σύλληψη της Γκισλέιν Μάξγουελ δεν θα αφήσει ανεπηρέαστο τον δούκα του Γιορκ, αφού η συλληφθείσα ήταν εκείνη που σύστησε τον Βρετανό γαλαζοαίματο στον Αμερικανό παιδόφιλο το 1999. Πάντως, μία από τις στενότερες φίλες της Μάξγουελ δήλωσε στον βρετανικό Τύπο πως η 58χρονη δεν προτίθεται να δώσει καμία πληροφορία στις αρμόδιες αρχές για τον πρίγκιπα Άντριου με αντίτιμο να εξασφαλίσει δικαστικό διακανονισμό προς όφελός της.

Η Λόρα Γκόλντμαν, πρώην χρηματίστρια στη Νέα Υόρκη, η οποία ήταν για αρκετά χρόνια στενή φίλη της Μάξγουελ, αποκάλυψε ότι η Βρετανίδα κοσμική, που κινούνταν στους κύκλους της αριστοκρατίας, είχε ένα φλερτ με τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, με τον οποίο έχουν παραμείνει στενοί φίλοι και τελευταία φορά είχαν συναντηθεί στο παλάτι του Μπάκιγχαμ τον Ιούλιο του 2019.

«Ο μόνος τρόπος για να διευκολυνθεί (η Μάξγουελ) είναι αν "δώσει" κάποιον, αλλά αυτός σίγουρα δεν θα είναι ο Άντριου», δήλωσε η Γκόλντμαν. Η ίδια, πρόσθεσε πως η Μάξγουελ αισθάνεται ευγνωμοσύνη για τον δούκα του Γιορκ επειδή, όταν μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, ήταν αυτός που την σύστησε στην υψηλή κοινωνία. Η Γκόλντμαν αποκάλυψε, μάλιστα, πως η Μάξγουελ είχε χαρακτηρίσει τον πρίγκιπα Άντριου «αφελή» και «ηλίθιο».

Η Μάξγουελ θα «δώσει» τους στενούς φίλους του Επστάιν, Μπιλ Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ;

«Η Γκισλέιν πάντα μου έλεγε ότι ο Άντριου είναι ηλίθιος και αφελής και όταν υπήρχαν κορίτσια στο σπίτι, όταν εκείνος ήταν εκεί, αυτός σκεφτόταν πως ήταν υπηρέτριες. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που νομίζουν πως είναι διάβολος κάνουν, απλά, λάθος. Είναι το είδος εκείνου του ανθρώπου που έχουν την πεποίθηση πως είναι ανώτεροι και βλέπει όλους τους άλλους σαν υπηρέτες», δήλωσε η φίλη της Μάξγουελ, ίσως σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τις κατηγορίες που πρώην θύματα του Επστάιν έχουν προσάψει στον Βρετανό πρίγκιπα.

Πάντως, η Γκόλντμαν υποστήριξε στη συνέντευξή της πως, αν είναι να «δώσει» κάποιον στις αρχές η Μάξγουελ για να ελαφρύνει τη δική της θέση, είναι πιθανόν να μιλήσει για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον και τον νυν πλανητάρχη, Ντόναλντ Τραμπ, καθώς και οι δύο συγκαταλέγονται μεταξύ των υψηλών προσωπικοτήτων που διατηρούσαν στενές σχέσεις με τον παιδόφιλο Επστάιν.

Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία: Χωρίς καραντίνα οι ταξιδιώτες από την Ελλάδα από τις 10 Ιουλίου

Θρίλερ με τη σύντροφο του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ!

Bloomberg: Το νέο κύμα κορωνοϊού στην Ευρώπη «χτυπά» πιο φτωχές περιοχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης