Αφού αρχικά προσπάθησε και δεν κατάφερε να την σκοτώσει με τη βοήθεια μια οχιάς
Για τη δολοφονία της συζύγου του με μια... κόμπρα συνελήφθη ένας 27χρονος στην Ινδία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, μάλιστα, ο 27χρονος Ινδός είχε αρχικά προσπαθήσει να δολοφονήσει την γυναίκα με μια οχιά.
Το έγκλημα σημειώθηκε στην νότια επαρχία της Κεράλα με τους αστυνομικούς να ανακοινώουν ότι ο 27χρονος δράστης σκότωσε την σύζυγό του αφήνοντας ελεύθερη στο δωμάτιο της μια κόμπρα.
Οι τηλεφωνικές του επικοινωνίες αποκάλυψαν ότι ο συζυγοκτόνος είχε επαφές με χειριστές ερπετών ενώ στον υπολογιστή του βρέθηκαν και βίντεο με φίδια.
Η άτυχη γυναίκα έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή για δύο μήνες στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε τον περασμένο Μάρτιο όταν και την τσίμπησε η κόμπρα.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας αφού άφησε ελεύθερο το φίδι ο 27χρονος συνέχισε τη δραστηριότηα του ατάραχος μέχρι που ακούστηκαν τα ουρλιαχτά της γυναίκας.
Κλείσιμο
Κατά πληροφορίες ο 27χρονος φοβόταν ότι η σύζυγός του μπορεί να τον χώριζε και σε αυτή την περίπτωση θα υποχρεωνόταν να επιστρέψει την πλούσια προίκα που είχε λάβει πριν τον γάμο - 100 χρυσά νομίσματα και 500.000 ρουπίες (περίπου 18.000 ευρώ).
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση