Οι υψηλοί συμβολισμοί της επίσκεψης του πρώην εμίρη Χαμάντ μπιν Χαλιφά αλ Θανί στο Domes Miramare Corfu

miramare-hotel-1

Ο πρώην εμίρης του Κατάρ όχι μόνο επισκέφθηκε, αλλά διέμεινε για τέσσερις ημέρες στο Domes Miramare Corfu, κάτι που δε συνηθίζει, καθώς, ως επί το πλείστον καταλύει στη θαλαμηγό του, την «Katara»

Την πρώτη επένδυση, που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε και πλέον λειτουργεί στην Ελλάδα επισκέφθηκε ο πρώην εμίρης του Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλιφά αλ Θανί. Ο λόγος για το νέο απόκτημα της ελληνικής ξενοδοχείας, το εμβληματικό Domes Miramare Corfu, που χτίστηκε αρχικά από για την οικογένεια Ωνάση στις αρχές τα τέλη της δεκαετίας 1960, σχεδιασμένο με βάση τις γραμμές του μοντερνιστικού κινήματος, από τον αναγνωρισμένο αρχιτέκτονα Χαράλαμπο Σφαέλλο. Από τα μέσα Ιουνίου πλέον το διαχειρίζεται η Domes Resorts, που αποτελεί το λειτουργικό εταίρο του πρώην εμίρη του Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλιφά αλ Θανί στη μονάδα αυτή. Μάλιστα από τις επόμενες μέρες το Domes Miramare Corfu θα λειτουργεί υπό την «ομπρέλα» της Marriott και του Brand The Luxury Collection.

Στα αξιοσημείωτα εγγράφεται το γεγονός ότι ο εμίρης όχι μόνο επισκέφθηκε, αλλά διέμεινε για τέσσερις ημέρες στο Domes Miramare Corfu, κάτι που δε συνηθίζει, καθώς, ως επί το πλείστον καταλύει στη θαλαμηγό του, την «Katara». Η τελευταία, που θεωρείται ένα από τα ακριβότερα σκάφη του κόσμου, βρισκόταν στο λιμάνι της Κέρκυρας, ωστόσο ο εμίρης προτίμησε να γνωρίσει από κοντά το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει η Domes Resorts. Tην ποιότητα, δε, και τη μοναδικότητα της ελληνικής φιλοξενίας της Domes Resorts γνώρισε και η οικογένειά του και η ακολουθία του που ήταν ιδιαίτερα πολυπληθής.

Επιπλέον η επίσκεψη αυτή έχει πολλαπλούς συμβολισμούς. Ο ίδιος ο Εμίρης ήλθε δύο βδομάδες μετά το επίσημο άνοιγμα του Domes Miramare Corfu, 45 μέρες μετά την υπογραφή της 20 ετών συμφωνίας με την Domes Resorts, αλλά και είναι η πρώτη που γίνεται στην Ελλάδα μετά τη δικαίωσή του στο δικαστήριο για την υπόθεση της έκτασης στη Ζάκυνθο. Ουσιαστικά λειτουργεί ως ψήφος εμπιστοσύνης για την εταιρία Domes Resorts από τον εμίρη στον κομβικό για τον ίδιο τομέα του τουρισμού στην Ελλάδα.

«Οι εταιρικές αρχές των Domes Resorts, για προσφορά μοναδικών εμπειριών στους επισκέπτες μας συναντά στο Miramare τη βούληση του πρώην εμίρη του Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλιφά αλ Θανί για τη διαμόρφωση μιας μονάδας υψηλής στάθμης που θα αποτελεί στολίδι για τον ελληνικό τουρισμό», αναφερει ο Γιώργος Π. Σπανός, Αντιπρόεδρος των Domes Resorts. «Η συνεργασία μας, μάλιστα, με το brand, The Luxury Collection υποστηρίζει και ενισχύει το όραμά μας, για την ανάπτυξη ενός θερέτρου, το οποίο θα επαναπροσδιορίσει τον συγκεκριμένο προορισμό» συμπλήρωσε ο κ. Σπανός.

miramare-hotel-2

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Αποχειροβίωτος

Απόλυτα σωστός. Δίνεται μια ευκαιρία στον Νότο της Κέρκυρας για ανάπτυξη. Αν οι ντόπιοι αδράξουν την ευκαιρία...

Jj

Το οτι θέλει να το ξεφορτωθεί ειναι γνωστό. Κατα τα αλλά οι VIP πελάτες θα πηγαίνουν για βόλτα στο γυφταριο των Μωραιτικων; Ιςως ομως ειναι και ευκαιρία για τους ντόπιους να τα φτιάξουν, λεμε τώρα...,

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

hotel_ar


Ακόμα μια καλοκαιρινή σεζόν γεμάτη εκπλήξεις επιφυλάσσει στους επισκέπτες του το Poseidonion Grand Hotel και ανακοινώνει με χαρά τη νέα του συνεργασία με το Baba Au Rum, ένα από τα 50 καλύτερα bars του κόσμου.

kefalonia

Το Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ σε συνεργασία με την τοπική Ένωση Ξενοδόχων διοργάνωσε ένα διήμερο ομιλιών και workshops στον «πλωτό παράδεισο» του Ιονίου - Στόχος οι επαγγελματίες του Τουρισμού και όχι μόνο, να αποκτήσουν νέες γνώσεις και ιδέες