Τον Ιούνιο ανοίγει το πολυτελές «Olea All Suite Hotel» στη Ζάκυνθο

Τον Ιούνιο ανοίγει το πολυτελές «Olea All Suite Hotel» στη Ζάκυνθο

Στόχος να δημιουργηθεί ένα resort το οποίο θα συνδυάζει όλα τα στοιχεία που κάνουν το νησί μοναδικό, με έναν σύγχρονο τρόπο

olea_606578393
Τον Ιούνιο ανοίγει το νέο Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο της Xenos Hotels Group και μέλος των Design Hotels.Το ξενοδοχείο δέχεται ενηλίκους και παιδιά άνω των 12 ετών. Διαθέτει 93 πολυτελείς σουίτες με θέα στην εντυπωσιακή του πισίνα, την θάλασσα του Ιονίου και τους πλούσιους κήπους του συγκροτήματος. Πολλές από τις σουίτες διαθέτουν δική τους πισίνα.

Η απουσία ορίων μεταξύ των σουιτών και των κοινόχρηστών χώρων προσφέρει μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας που ταιριάζει στην απόλυτη χαλάρωση που νιώθει κανείς επιπλέοντας στο νερό. 

Στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα resort το οποίο θα συνδυάζει όλα τα στοιχεία που κάνουν το νησί μοναδικό, με έναν σύγχρονο τρόπο. Από τους φιλόξενους ανθρώπους της και τα μοναδικά συστατικά της τοπικής κουζίνας μέχρι την πλούσια βλάστηση και τις μαγικές παραλίες, η Ζάκυνθος έχει πολλές σημαντικές εμπειρίες να προσφέρει στους ταξιδιώτες. Το Olea συνδυάζει όλα τα παραπάνω προσθέτοντας ένα ίχνος μαγείας μέσω του μοντέρνου και μινιμαλιστικού ντιζάιν καθώς και το στοιχείο του νερού», δήλωσε η κ. Βένια Ξένου, εκπρόσωπος της Xenos Hotels Group.

Με το σχεδιασμό και το κόνσεπτ του ξενοδοχείου ασχολήθηκε το αρχιτεκτονικό γραφείο Block722architects+ με έδρες σε Αθήνα και Στοκχόλμη. Το σημαντικότερο για εμάς ήταν πώς οι επισκέπτες θα αποκτούσαν εμπειρίες από το περιβάλλον του ξενοδοχείου, δήλωσε η συνιδρύτρια της Block722architects+, κ. Κάτια Μαργαριτογλου, γι’ αυτό και το ντιζάιν περιλαμβάνει φυσικές τεχνικές και υλικά.

Εκτός από τη χαλάρωση, το ξενοδοχείο δίνει έμφαση στην ευεξία, προσφέροντας το Royal Spa & Relaxation με εξειδικευμένες θεραπείες που κάνουν χρήση μεσογειακών βοτάνων, το γυμναστήριο, σαλόνι ομορφιάς και χώρο για γιόγκα.Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης το Sunset Bar με αποκλειστικό μενού από κοκτέιλ, πολλά από τα οποία περιλαμβάνουν με τοπικά βότανα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης