Εθνικό σχέδιο για να γίνει πιο ανταγωνιστικός ο ελληνικός τουρισμός - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το συνέδριο του Travel.gr

Εθνικό σχέδιο για να γίνει πιο ανταγωνιστικός ο ελληνικός τουρισμός - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το συνέδριο του Travel.gr

Τα βασικά συμπεράσματα του συνεδρίου Greece Talks  που οργάνωσε το Travel.gr και το Πρώτο Θέμα - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε το πλαίσιο και τους στόχους - Εξειδίκευση των πρωτοβουλιών απο τους αρμόδιους υπουργούς, επιχειρηματίες, στελέχη του τραπεζικού συστήματος, θεσμικούς παράγοντες και ειδικούς στην αξιοποίηση του τουριστικού προϊόντος- Τα πλεονεκτήματα της χώρας μας και τα λάθη στην ανάπτυξη

synedrio_mak
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από το Travel.gr και το Πρώτο Θέμα το μεγάλο συνέδριο Greece Talks με τίτλο «Ο ρόλος του Τουρισμού στο Μέλλον της Ελλάδας» στον Φάρο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα έγιναν με βίντεο, φωτογραφίες και περιγραφές, στο συνέδριο «Greece Talks» του Travel.gr και του Πρώτου Θέματος

Οι αφίξεις ξεκίνησαν ήδη από τις 10:00 στην αίθουσα «Φάρος» στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, υπουργοί της κυβέρνησης, αυτοδιοικητικοί, επιχειρηματίες του τουρισμού, των μεταφορών, του τραπεζικού κλάδου και παράγοντες του πολιτισμού, μεταξύ άλλων, από τις 11:00 έως τις 17:30 και σε συγκεκριμένες θεματικές ενότητες μίλησαν για το τουριστικό προϊόν της χώρας μας και πώς αυτό μπορεί να συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη, την κοινωνική ευημερία και να εμβαθύνει σε καίρια ζητήματα και διλήμματα των καιρών στην πορεία της Ελλάδας προς το μέλλον.
ygeia_mou_0__9_
Ο πρωθυπουργός κατά την άφιξή του στο συνέδριο Greece Talks. Στη φωτογραφία με τον εκδότη του Πρώτου Θέματος, Αναστάσιο Καραμήτσο

Από τις τοποθετήσεις των συμμετεχόντων έγινε σαφές πως η χώρα μας διαθέτει ένα πολύ ισχυρό brand name στο εξωτερικό το οποίο προσελκύει επισκέπτες από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Το ελληνικό τουριστικό προϊόν έχει πολλές δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης με στόχο την ακόμη περισσότερο επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ενώ την ίδια ώρα έγινε ειδική αναφορά στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας και την οδηγούν στην ανάγκη ανάπτυξης υποδομών με στόχο την βιωσιμότητα από τις μικρές κοινωνίες όπως το Ζαγόρι ή τα νησιά έως τις μεγάλες πόλεις.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις τοποθετήσεις στο συνέδριο Greece Talks

Δείτε φωτογραφίες:

Κλείσιμο
ygeia_mou__4_
Ο πρωθυπουργός, δεξιά με τον Βασίλη Ψάλτη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alpha Bank, αριστερά και τον εκλεγμένο δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα
ygeia_mou__7_
Ο εκλεγμένος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας με τον εκλεγμένο Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά
ygeia_mou__5_
Ο Ευτύχιος Βασιλάκης, πρόεδρος της AEGEAN, αριστερά, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη
ethniko-sxedio-1
O πρωθυπουργός σε χειραψία με τον Οδυσσέα Αθανασίου, διευθύνων σύμβουλο της Lamda Development
ethniko-sxedio-2
Ο πρωθυπουργός σε χειραψία με τον Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο, πρόεδρο του Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του μη κερδοσκοπικού οργανισμού “The Hellenic Initiative”


Μητσοτάκης: Να είναι η Ελλάδα ο καλύτερος τουριστικός προορισμός στον κόσμο

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην πρώτη συζήτηση με τίτλο «Ο ρόλος του τουρισμού στο μέλλον της Ελλάδας και Πώς δημιουργείται ένας προορισμός» την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ, όπου και συμμετέχουν επίσης ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, Πρόεδρος της T.E.MEΣ ΑΕ, ο Ευτύχιος Βασιλάκης, Πρόεδρος της AEGEAN, και ο Οδυσσέας Αθανασίου, Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Development, τόνισε πως στόχος είναι η χώρα μας να γίνει κορυφαίος τουριστικός προορισμός στον κόσμο.

ygeia_mou__8_
Από αριστερά, Αντώνης Σρόιτερ, Ευτύχης Βασιλάκης, πρόεδρος της Aegean, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, Οδυσσέας Αθανασίου, Διευθύνων Σύμβουλος LAMDA Development και ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, Πρόεδρος T.E.MEΣ Α.Ε.
DSC_9735__1_


«Είναι ένα στοίχημα το οποίο μπορούμε να βάλουμε όλοι μαζί» τόνισε ο πρωθυπουργός ο οποίος σε άλλο σημείο της συζήτησης σημείωσε πως «έχουμε βάλει τα θεμέλια για ένα νέο τουριστικό προϊόν το οποίο, πρέπει να στηρίζεται στην ποιότητα, τη βιωσιμότητα, την ανθεκτικότητα και κυρίως στις ξεχωριστές εμπειρίες τις οποίες μπορούμε να προσφέρουμε και στη δυνατότητά μας κυρίως να προσελκύουμε επισκέπτες οι οποίοι μπορούν να δαπανούν περισσότερο από το διαθέσιμο εισόδημά τους στην Ελλάδα».
ygeia_mou__10_


Ο πρωθυπουργός, όμως, αναφέρθηκε και στις συνθήκες εργασίας στον τομέα του τουρισμού, λέγοντας πως η κυβέρνηση είναι πολύ όσον αφορά στους ελέγχους για τη σωστή λειτουργία της αγοράς εργασίας. «Πρέπει να πω ότι για κάποιους προορισμούς μας δεν διστάσαμε -δεν το περίμεναν πολλοί- να συγκρουστούμε με παρατεταμένα φαινόμενα ανομίας. Μπορεί να ταρακουνήθηκαν λίγο κάποιοι, να ξεβολεύτηκαν, αλλά δεν είναι αυτό μοντέλο. Το μοντέλο “άγρια δύση” στον τουρισμό δεν είναι αποδεκτό μοντέλο. Έχουμε πει “νομιμότητα παντού”. Το εννοούμε και το εννοούμε προφανώς και στον τομέα αυτόν», ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός.

Δείτε τη συζήτηση παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο του Travel.gr:
Συμμετοχή Κυριάκου Μητσοτάκη σε συζήτηση με τίτλο «Ο ρόλος του τουρισμού στο μέλλον της Ελλάδας»


ygeia_mou__2_
Από δεξιά, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο εκδότης του Πρώτου Θέματος, Αναστάσιος Καραμήτσος, ο δημοσιογράφος, Αντώνης Σρόιτερ, ο Οδυσσέας Αθανασίου, Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Development, ο Ευτύχιος Βασιλάκης, πρόεδρος της Aegean και ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, Πρόεδρος της T.E.MEΣ Α.Ε
ygeia_mou
Στο κέντρο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, και απο δεξιά του ο εκδότης του Πρώτου Θέματος Αναστάσιος Καραμήτσος, η διευθύντρια επικοινωνίας του πρωθυπουργικού γραφείου Κύρα Κάπη και ο Φώτης Τσιμέλας, διευθυντής περιεχομένου του ομίλου «Πρώτο Θέμα»

Βασιλάκης (AEGEAN): O τουρισμός χρειάζεται προσαρμοστικότητα

Την ίδια ώρα, αισιόδοξος για το μέλλον και τις προοπτικές του ελληνικού τουρισμού και των αεροπορικών ταξιδιων εμφανίστηκε ο πρόεδρος της AEGEAN, Ευτύχης Βασιλάκης, στην ίδια συζήτηση. «H χρονιά είχε ρεκόρ στα έσοδα. Οι πόλεμοι είναι μια τραγωδία όμως για τις επιχειρήσεις, σημασία έχει η προσαρμοστικότητα, ειδικά για τις τουριστικές επιχειρήσεις. Το Ισραήλ είναι απώλεια για εμάς αλλά ο χειμώνας εξελίσσεται πάρα πολύ καλά» επεσήμανε ο κ. Βασιλάκης.

Τόνισε πως οι επενδύσεις έχουν βελτιώσει τις υποδομές μας σε πολύ καλό επίπεδο, αναφερόμενος ειδικά στις επενδύσεις της Fraport στα περιφερειακά αεροδρόμια. Επεσήμανε πως η Ελλάδα έχει καταστεί ενας fashionable (μοδάτος) προορισμός και σε αυτό έχει συμβάλλει και η Aegean η οποία πετάει πια σε 165 διεθνείς προορισμούς.


Δείτε φωτογραφίες:

LPR50395_2
Ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο πρόεδρος της Aegean Ευτύχιος Βασιλάκης

Οδυσσέας Αθανασίου (LAMDA): Tο project του Ελληνικού πρέπει να γίνει σειρά στο NETFLIX!

Σειρά στο Netflix θα πρέπει να γίνει το project του Ελληνικού είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Development, Οδυσσέας Αθανασίου, στην αρχή της παρέμβασής του στην πρώτη θεματική παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως είπε «με το project του Ελληνικού έχουμε ανεβάσει τον πήχη ψηλά» προσθέτοντας ότι «το Ελληνικό βρίσκεται σε μια πολύ ευνοική τοποθεσία από πολλές απόψεις. Τα φυσικά χαρακτηριστικά που έχει κληρονομήσει της δίνουν προνόμια». «Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρκο ανθρώπινο. Έχουμε μάλιστα 45 χιλιόμετρα διαδρομές ποδηλάτου. Θέλουμε να κάνουμε μια 15 minutes city. Θελουμε να ικανοποιούμε τις ανθρώπινες αισθήσεις. Φέραμε μια ομάδα κορυφαίων αρχιτεκτόνων του κόσμου. Πρόθεσή μας δεν είναι μόνο το sustainability, δηλαδή να προσθέσεις πράσινο, αλλά να κάνουμε μια «εξυπνη πόλη» συμπλήρωσε ο Οδυσσέας Αθανασίου.
DSC_4817
Ο Οδυσσέας Αθανασίου, Διευθύνων Σύμβουλος LAMDA Development
Παράλληλα δήλωσε εντυπωσιασμένος για την θετική επίδραση που είχε στην περιοχή το Costa Navarino λέγοντας ότι «οι γύρω τοποθεσίες έχουν επηρεαστεί θετικά και οι κάτοικοι είναι ευχαριστημένοι από την αναπτυξη. Έχουν αναπτυχθεί εστιατόρια, πεζόδρομοι, καφέ».

Κωνσταντακόπουλος: Η Costa Navarino έκανε jumpstart στη Μεσσηνία

Την πολύτιμη εμπειρία του από τη δημιουργία -κυριολεκτικά εκ του μηδενός- ενός κορυφαίου τουριστικού συγκροτήματος, αλλά και ενός εντελώς νέου προορισμού στη Μεσσηνία με την Costa Navarino, μοιράστηκε στο Greece Talks ο κ. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, πρόεδρος της T.E.MEΣ Α.Ε. 
DSC_4800__1_
Ο κ. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, πρόεδρος της T.E.MEΣ Α.Ε.
Ο κ. Κωνσταντακόπουλος επιβεβαίωσε την εκτίμηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι «οι αριθμοί είναι πολύ καλά εφέτος σε ό,τι αφορά τις αφίξεις και τα έσοδα από τον Ελληνικό Τουρισμό. Ως προς τις δραστηριότητες ειδικά της T.E.MEΣ Α.Ε., ανοίγουμε δύο καινούργιες μονάδες στη Μεσσηνία και, γενικώς, τα μηνύματα από την αγορά που λαμβάνουμε, είναι πολύ καλά».

ygeia_mou_0__1_
Το δεύτερο πάνελ του συνεδρίου με τίτλο «Το αποτύπωμα του τουρισμού στην ελληνική οικονομία»
Χατζηδάκης: Θα παραμείνει o χαμηλός συντελεστής ΦΠΑ στις μεταφορές

Από πλευράς του ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στο πάνελ με τίτλο «Το αποτύπωμα του Τουρισμού στην Ελληνική Οικονομία», σημείωσε πως η πορεία της οικονομίας και ο τουρισμός βοηθούν την κυβέρνηση να προχωρήσει σε κινήσεις όπως την ενίσχυση των 300 εκατ. ευρώ που ανακοινώθηκε.
hatzidakis
Ο Κωστής Χατζηδάκης
Παράλληλα εξέφρασε την πρόθεση της κυβέρνησης να διατηρήσει χαμηλά το φορολογικό συντελεστή του ΦΠΑ στις μεταφορές, λέγοντας πως η συγκεκριμένη κίνηση επηρεάζει τόσο το κομμάτι των ακτοπλοϊκών και αεροπορικών μεταφορών, όπου τώρα ο συντελεστής είναι στο 13%.

Κεφαλογιάννη: Ανοίγουμε έναν καινούργιο κύκλο ανάπτυξης του Ελληνικού Τουρισμού

Στην ίδια συζήτηση συμμετείχε και η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη η οποία σημείωσε πως ο Ελληνικός Τουρισμός έχει αντέξει και έχει αποδείξει την αντοχή του, τη δυνατότητά του να αναπτύσσεται υπό δύσκολες συνθήκες. Και βεβαίως αυτό οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στη συμβολή του ιδιωτικού τομέα.

ygeia_mou__6_
Ο πρωθυπουργός, με την Υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και τον εκδότη του Πρώτου Θέματος, Αναστάσιο Καραμήτσο
Αναφερόμενη στις ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση για τη βραχυχρόνια μίσθωση υποστήριξε πως «δεν μπορεί κάποιος να δηλώνει ότι παρέχει ακίνητο για βραχυχρόνια μίσθωση, αλλά στην πραγματικότητα να λειτουργεί σαν επιχειρηματίας. Αυτό είναι άδικο για τους επιχειρηματίες του κλάδου, οι οποίοι ελέγχονται και φορολογούνται».

ygeia-mou_0-_4_
Μάρι Ν. Δασκαλαντωνάκη: Το Dolli της Grecotel είναι ένα πολιτιστικό προϊόν με νέα αισθητική

Στο ίδιο πάνελ η διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου Grecotel, Μάρι Ν. Δασκαλαντωνάκη, είπε χαρακτηριστικά πως «η Αθήνα καλοδέχτηκε το "The Dolli". Ο κόσμος το επιλέγει με έναν συγκινητικό τρόπο και οι διεθνείς ταξιδιώτες το αποθεώνουν με τα πιο περικλεή βραβεία του κλάδου. Φωτίστηκε ένα λαμπρό νεότερο μνημείο της παλιάς πόλης με την επιβλητική κοσμοπολίτικη και μεταβατική αρχιτεκτονική του Ανδρέα Κριεζή».
daskalantonaki-1
H Μάρι Δασκαλαντωνάκη Διευθύνουσα Σύμβουλος Grecotel
«Δημιουργούμε ένα σύγχρονο icon στην πιο καθηλωτική τοποθεσία της πόλης για να ταυτιστεί η Αθήνα. Καλώς ορίζουμε τον ένοικο και τον επισκέπτη στο τώρα της Αθήνας με όλα τα παράθυρα στον κλασσικό κόσμο ανοιχτά και σε ένα αισθητικό διάλογο ανάμεσα σε διαφορετικές εποχές και δημιουργούς» κατέληξε η κ. Δασκαλαντωνάκη.

karamitsos-mitsotakis-1
Ο εκδότης του Πρώτου Θέματος Αναστάσιος Καραμήτσος με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη
Ψάλτης (Alpha Bank): Εχουμε μπροστά μας περιθώρια για εύκολη ανάπτυξη, αν ξεφύγουμε από την εποχικότητα

Βασίλης Ψάλτης, Διευθύνων Σύμβουλος και Εκτελεστικό Μέλος του ΔΣ της Alpha Bank μίλησε για τον καθοριστικό ρόλο που παίζουν αυτή τη στιγμή στον διεθνή τουρισμό, κατ' επέκταση και στον ελληνικό, οι νέες παγκόσμιες τάσεις. Σχετικά δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποια mega trends στο κομμάτι του διεθνούς τουρισμού, τα οποία αλλάζουν σημαντικά το συνολικό σκηνικό. Αντιλαμβάνεστε πως το θέμα της κλιματικής αλλαγής είναι νούμερο ένα. Αναφορικά με αυτό, αυτό που εμείς πάντα προσπαθούμε να κάνουμε είναι όταν υπάρχει ένα θέμα φυσικής καταστροφής, όπως έγινε αυτό το καλοκαίρι στη Ρόδο, να είμαστε εκεί και να στηρίξουμε τις ξενοδοχειακες επιχειρήσεις με όποιον τρόπο είναι δυνατό».

ygeia-mou_0-_3_
Ο διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank, Βασίλης Ψάλτης
«Εμείς αναγνωρίζοντας ακριβώς αυτή τη σημασία του τουρισμού έχουν κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια να επικεντρωθούμε σε αυτό το κομμάτι με ειδικευμένες ομάδες αλλά και με επισκέψεις σε συγκεκριμένες περιοχές. Στο κομμάτι των επενδύσεων εμείς πάντα ψάχνουμε για βιώσιμες επενδύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας. Επιπλέον εμάς μάς ενδιαφέρει όμως να βοηθήσουμε την υποδομή μεσα από χρηματοδοτήσεις δισεκατομμυριών. Μιλάμε για τέτοιου είδους παρεμβάσεις οι οποίες πραγματικά αυξάνουν την προστιθέμενη αξία.

Δείτε φωτογραφίες:

DSC_9701
Από αριστερά, υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου, υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, εκλεγμένος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, Γενική Διευθύντρια του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, Άννα Βασιλάκη, Κατερίνα Κατώπη, Entrepreneur και Jeremy Jauncey, Founder & CEO, @beautifuldestination
DSC_9809
rapti-1
Η υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη με τον εκδότη του Πρώτου Θέματος, Αναστάσιο Καραμήτσο
ygeia_mou__3_
Ο πρωθυπουργός με τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο
Ρέτσος: Το brand της Ελλάδας μεγάλωσε μέσα στην πανδημία

Από πλευράς του ο Γιάννης Ρέτσος, Διευθύνων Σύμβουλος & Co Owner, Electra Hotels & Resorts, μιλώντας στο τρίτο πάνελ με τίτλο «Η Ελλάδα και οι διεθνείς τάσεις στον Τουρισμό» επεσήμανε πως υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού τουρισμού.
panel-retsos-1
Από αριστερά: Γιάννης Ρέτσος, Διευθύνων Σύμβουλος & Co Owner, Electra Hotels & Resorts, Βασιλική Μαυροκέφαλου, Director Market Management, Expedia Group, Raul Levis, General Manager, Mandarin Oriental Costa Navarino, Συντονιστής: Κώστας Παναγάκης: Principal Travelworks
«O ελληνικός τουρισμός κινούνταν δυναμικά από το 2013-2019. Μετά την πανδημία αποδείχθηκε πολύ πιο ανθεκτικός από ότι περιμέναμε. Η Ελλάδα θα κάνει ρεκόρ φέτος ενώ ανταγωνιστές της όπως η Ιταλία και η Ισπανία είναι κάτω το 2019», τόνισε. Σύμφωνα με τον κ. Ρέτσο, καθοριστικες για την αναγέννηση του ελληνικού τουρισμού ήταν οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν μετά το 20220. Εστίασε στο άνοιγμα του τουρισμού το καλοκαίρι του 2020, όπως και το άνοιγμα στην αμερικανική αγορά την επόμενη χρονιά. «Το καλοκαίρι του 2020 ήμασταν οι μόνοι που ανοίξαμε εν μέσω πανδημίας και αυτό ήταν μια μεγάλη άσκηση για τον ελληνικό τουρισμό, ο οποίος έμαθε να λειτουργεί σε συνθήκες κρίσης. Μετά τον covid. υπήρξε μια άλλη σημαντική ενέργεια, το άνοιγμα στην αμερικανική αγορά.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα έγιναν με βίντεο, φωτογραφίες και περιγραφές, στο συνέδριο «Greece Talks» του Travel.gr και του Πρώτου Θέματος

Δείτε Φωτογραφίες των Ομιλητών:
01_mavrokefalou
Βασιλική Μαυροκέφαλου, Director Market Management, Expedia Group
02_retsos
Γιάννης Ρέτσος, Διευθύνων Σύμβουλος & Co Owner
03_raul_levis
Raul Levis, General Manager, Mandarin Oriental Costa Navarino
04_arnaoutakis
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης
05_vasilaki
Αννα-Βασιλική Καραπαναγιώτου, Γενική Δ/ντρια Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου
06_schmidt
Eike Schmidt, Δ/ντής Mουσείου Φλωρεντίας, Gallerie degli Uffizi
07_nteko
Ελευθερία Ντεκώ, Lighting designer
08_mponios
Βαγγέλης Μπόνιος, Ιnterior designer
09_doksiadis
Θωμάς Δοξιάδης, Αρχιτέκτονας, Founder doxiadis+
10_taprantzis
Ανδρέας Ταπραντζής, Διευθύνων Σύμβουλος AVIS Greece
11_Vezenes
Αρης Βεζενές, Σεφ, Founder Green Garlic Management
12_karakasis
O Γιάννης Καρακάσης
13_kiritsis
Βασίλης Κυρίτσης, Bartender, Co-Owner The Clumsies, Line
14_paredrakos
Mιχάλης Παρεδράκος, Communication & Brand Strategist, Choose
15_katopi_kai_jeremy_jauncey__2_
Κατερίνα Κατώπη, Entrepreneur, Jeremy Jauncey, Founder & CEO, @beautifuldestinations, @beautifulhotels


Ειδήσεις σήμερα:

Βοιωτία: «Θέλω να τον σκοτώσουν» λέει η μητέρα του 17χρονου για τον αστυνομικό που κατηγορείται για τον θάνατο του γιου της

Ο Έλληνας πλαστικός χειρουργός της Γάζας και πώς απέδρασε από την κόλαση του πολέμου

Γερμανία: «Αστακός» το Βερολίνο για την αυριανή επίσκεψη Ερντογάν, την πρώτη μετά το 2018
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης