Οδυσσέας Αθανασίου (LAMDA) στο συνέδριο του Travel.gr: Tο project του Ελληνικού πρέπει να γίνει σειρά στο NETFLIX!

Οδυσσέας Αθανασίου (LAMDA) στο συνέδριο του Travel.gr: Tο project του Ελληνικού πρέπει να γίνει σειρά στο NETFLIX!

Πρόθεσή μας δεν είναι μόνο το sustainability, δηλαδή να προσθέσεις πράσινο, αλλά να κάνουμε μια «εξυπνη πόλη»

athanasioy
Σειρά στο Netflix θα πρέπει να γίνει το project του Ελληνικού είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Development, Οδυσσέας Αθανασίου, στην αρχή της παρέμβασής του στο συνέδριο του Travel.gr και του Πρώτου Θέματος στην πρώτη θεματική παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως είπε «με το project του Ελληνικού έχουμε ανεβάσει τον πήχη ψηλά» προσθέτοντας ότι «το Ελληνικό βρίσκεται σε μια πολύ ευνοική τοποθεσία από πολλές απόψεις. Τα φυσικά χαρακτηριστικά που έχει κληρονομήσει της δίνουν προνόμια».

Δείτε τη συζήτηση «Ο Ρόλος του Τουρισμού στο Μέλλον της Ελλάδας» στο συνέδριο του Travel.gr:


«Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρκο ανθρώπινο. Έχουμε μάλιστα 45 χιλιόμετρα διαδρομές ποδηλάτου. Θέλουμε να κάνουμε μια 15 minutes city. Θελουμε να ικανοποιούμε τις ανθρώπινες αισθήσεις. Φέραμε μια ομάδα κορυφαίων αρχιτεκτόνων του κόσμου. Πρόθεσή μας δεν είναι μόνο το sustainability, δηλαδή να προσθέσεις πράσινο, αλλά να κάνουμε μια «εξυπνη πόλη» συμπλήρωσε ο Οδυσσέας Αθανασίου.

Παράλληλα δήλωσε εντυπωσιασμένος για την θετική επίδραση που είχε στην περιοχή το Costa Navarino λέγοντας ότι «οι γύρω τοποθεσίες έχουν επηρεαστεί θετικά και οι κάτοικοι είναι ευχαριστημένοι από την αναπτυξη. Έχουν αναπτυχθεί εστιατόρια, πεζόδρομοι, καφέ».

Θετικά λόγια είχε ο κ. Αθανασίου και για την AEGEAN για την οποία είπε ότι «έχει ανεβάσει την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό» προσθέτοντας ότι «πρέπει να αναπτύξουμε μαρίνες».

«Στη χώρα μας το μεγάλο συμπληρώνει το μικρό. Κάθε μεγάλο project σε μια περιοχή βοηθά τις τοπικές επιχειρήσεις. Με τον κ. Κωνσταντακόπουλο έχουμε κάνει δύο από τις ωραίοτερες αναπτύξεις στην ακτογραμμή του Ελληνικού, έχουμε επίσης επίσημα συμμετοχή της Αegean στο κεφάλαιο της Lamda που δείχνει την εμπιστοσύνη στις συνεργασίες τα επόμενα χρόνια.Είναι σημαντικό να αναπτύσσουμε μελλοντική γενιά κατασκευστικών εταιρειών που έχουν νέα άτομα και θα αναπτυχθούν κι αυτές μαζί μας» συμπλήρωσε ο Οδυσσέας Αθανασίου.

Κλείσιμο
Ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development αναφέρθηκε και στον ρόλο της Τεχνητής Νοημοσύνης λέγοντας ότι «οι θέσεις εργασίας του τουρισμού είναι από τις λίγες περιπτώσεις που η Τεχνητή Νοημοσύνη θα σπρώξει προς τα εμπρός. Καθώς αυξάνεται ο ελεύθερος χρόνος, θα υπάρχει χρόνος για εμπειρίες, διασκέδαση και ψυχαγωγία. Πρέπει να δώσουμε σημασία στο πώς μπορούν να έρθουν νέα άτομα από το εξωτερικό.Πρέπει να δώσουμε σημασία να έρθουν άτομα από το εξωτερικό, να κατασκευαστούν νέα έργα και βέβαια θα πρέπει να  εξασφαλιστούν και κατοικίες».

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Έκτακτη ενίσχυση €350 εκατ. τον Δεκέμβριο σε χαμηλοσυνταξιούχους, δικαιούχους επιδόματος τέκνων, ΑμεΑ

Η viral αντίδραση του Μπλίνκεν τη στιγμή που ο Μπάιντεν αποκαλεί (ξανά) τον Σι Τζινπίνγκ «δικτάτορα»!

Βίντεο: Έξαλλος ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργου, έφυγε από το πλατό - «Είσαι ανάγωγος, σταματώ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης