Μια νέα εφαρμογή για τα κινητά, με την ονομασία «Peppr app» έκανε την εμφάνισή της στη Γερμανία και δίνει την ευκαιρία στους επίδοξους «πελάτες» να επικοινωνούν με τις ιερόδουλες, χωρίς να χρειάζεται να... κατεβαίνουν στο δρόμο.
Η εφαρμογή αυτή ήταν ιδέα της αυστριακής Πία Πόπενράιτερ, η οποία ευαισθητοποιήθηκε βλέποντας τις πόρνες να στέκονται μέσα στο κρύο σε δρόμο του Βερολίνου.
«Έκανε πολύ κρύο εκείνη την ημέρα. Είδα μια κοπέλα στον δρόμο και σκέφτηκα ότι για όλα υπάρχουν εφαρμογές, αλλά όχι για κάτι τέτοιο. Γιατί θα πρέπει να στέκονται έτσι μέσα στον χειμώνα;», αναφέρει.
Για να είναι σίγουροι στην εταιρεία ότι οι πόρνες δεν είναι μέρος κανενός δικτύου διακίνησης σαρκός, περνούν από συνέντευξη όσους θέλουν να διαφημιστούν, προτού υπογράψουν μαζί τους, έτσι ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν την εφαρμογή στο κινητό τους. Προς το παρόν θα τεθεί είναι διαθέσιμη μόνο για τους άντρες του Βερολίνου.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events