Πήραμε στα χέρια μας τα νέα realme 9 Pro series

Πήραμε στα χέρια μας τα νέα realme 9 Pro series

Μια ανάσα πριν την επίσημη κυκλοφορία τους στην αγορά ανακαλύψαμε τις καινούργιες δυνατότητές τους διαπιστώνοντας στην πράξη ότι πρόκειται για smartphones κορυφαίων επιδόσεων σε ασυναγώνιστη τιμή

REAL_ME_HEADER
Sponsored Content
Όταν τα realme smartphones εμφανίστηκαν στη διεθνή αλλά και στην εγχώρια αγορά άλλαξαν τα δεδομένα στην κατηγορία τους. Στιλάτο design, πρωτοποριακές τεχνικές ιδιότητες, εικόνες κρυστάλλινης ευκρίνειας και διασκεδαστική εμπειρία χρήσης είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά τους.
Γι όλους αυτούς τους λόγους τα realme όχι μόνο εντυπωσίασαν από την πρώτη στιγμή αλλά εξακολουθούν να ξεχωρίζουν αφού βελτιώνονται συνεχώς δημιουργώντας αναβαθμισμένα μοντέλα. Τα καλά νέα είναι ότι σήμερα κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά η ολοκαίνουργια σειρά realme και τα ακόμα καλύτερα (νέα) ότι εμείς έχουμε ήδη ξεψαχνίσει όλες τις λειτουργίες των realme 9 Pro και realme 9 Pro+.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…
Κλείσιμο
realme99
Ο ορισμός της προσιτής πολυτέλειας
Με το που ανοίγεις τη συσκευασία αντιλαμβάνεσαι ότι η σχεδιαστική υπεροχή των realme απογειώνεται στη σειρά 9 Pro. Εξαιρετικά ελαφριά και πιο λεπτά από ποτέ, μόλις 7,99mm, το realme 9 Pro και το realme 9 Pro+ είναι πολύ άνετα στο χέρι. Οι κομψές γραμμές τους και τα πληθωρικά χρώματά τους κλέβουν τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά. Από όποια γωνιά κι αν κοιτάξεις το Midnight Black και το Aurora Green θα παρατηρήσεις μια κάθετη δέσμη λάμψης να παιχνιδίζει δημιουργώντας μια αίσθηση κίνησης σε μπλε-μαύρο και πράσινο-μαύρο φόντο αντίστοιχα.
Η απόχρωση Sunrise Blue μάλιστα είναι ένας πραγματικός «χαμαιλέων» αφού πρόκειται για το πρώτο smartphone στην Ευρώπη που το κάλυμμά του αλλάζει χρώμα με το φως του ήλιου. Μέσα σε 3 μόλις δευτερόλεπτα, λόγω του εφέ φωτοτροπίας, το εντυπωσιακό του μπλε γίνεται λαμπερό κόκκινο και ύστερα από λίγα λεπτά επανέρχεται σταδιακά.
IMG_1961
Ασυναγώνιστες επιδόσεις, χωρίς να ξοδέψεις πολλά
Το νέο 9 Pro+ διαθέτει όλα όσα πρέπει να έχει ένα σύγχρονο smartphone σε τιμή που θυμίζει black friday. Με την Sony IMX766 OIS (50MP), δηλαδή την κορυφαία κάμερα σε κινητό μεσαίας κατηγορίας στην Ευρώπη, αιχμαλωτίζει τις στιγμές σου στην καλύτερή τους εκδοχή είτε είσαι fun των φωτογραφιών, είτε προτιμάς τα βίντεο.

Εν τω μεταξύ, η απίστευτη ταχύτητα του επεξεργαστή MediaTek Dimensity 920 5G μετατρέπει αυτόματα το smartphone σου σε μίνι παιχνιδοκονσόλα, πλήρες ηχοσύστημα ακόμα και prive cinema ή προσωπική συναυλία προσφέροντας τέλειο ήχο, αψεγάδιαστη εικόνα και φοβερά γραφικά. Με δύο λόγια, αν είσαι gamer, θέλεις να κάνεις binge watching όπου κι αν βρίσκεσαι ή είσαι τύπος που δε ζει χωρίς μουσική, το 9 Pro+ έχει όλα όσα χρειάζεσαι.

Τέλος, επειδή η ασφάλεια είναι πάντα στο επίκεντρο όταν μιλάμε για την πιο προσωπική μας συσκευή, το νέο 9 Pro+ προστατεύει πληροφορίες και δεδομένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού κλειδώνει (και ξεκλειδώνει) με το δαχτυλικό μας αποτύπωμα ενώ ταυτόχρονα παρακολουθεί τους καρδιακούς μας παλμούς. (ενδεικτική τιμή: 6GB/128GB €429)
IMG_1965

Τα smartphones, όπως ακριβώς τα θέλεις
Ο Qualcomm Snapdragon™ 695 5G δείχνει τη δύναμή του από το πρώτο λεπτό χρήσης του νέου realme 9 Pro. Από τους γρηγορότερους στην κατηγορία του, ο συγκεκριμένος επεξεργαστής μετατρέπει κάθε λειτουργία σε αξέχαστη εμπειρία ενώ υποστηρίζει τέλεια το multitasking. Με την κάμερα 64MP μπορείς να τραβήξεις αψεγάδιαστες λήψεις και πλάνα που θα ζήλευαν ακόμα και επαγγελματίες του κινηματογράφου.

Παράλληλα, η νυχτερινή λειτουργία Nightscape κάνει κυριολεκτικά τη νύχτα μέρα λύνοντας τα χέρια ακόμα και του πιο αρχάριου χρήστη. Η Ultra Smooth οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120 HZ βάζει τον πήχη ποιότητας της εικόνας ακόμα πιο ψηλά ξετρελαίνοντας επίδοξους influencers και όχι μόνο.
(ενδεικτική τιμή: 6GB/128GB €349 & 8GB/128GB €379)

IMG_5466_HEIC


Στο realme 9i η αυταπόδεικτη ταχύτητα του επεξεργαστή, Snapdragon 680 Processor, που είναι ο καλύτερος στην κατηγορία του, συνδυάζεται τέλεια με την πολύ γρήγορη φόρτιση της μεγάλης διάρκειας μπαταρίας του.

Η ταυτόχρονη χρήση πολλαπλών εφαρμογών τρέχει πιο ομαλά από ποτέ με την πολύτιμη υποστήριξη της Dynamic RAM Expansion έως 11GB.
(ενδεικτική τιμή: 4GB/64GB €239 & 4GB/128GB €259)

Σε κάθε περίπτωση, η δοκιμή των νέων realme αποτελεί την αποκάλυψη μιας επαναστατικής φιλοσοφίας: smartphones, σε προσιτές τιμές, που συγκεντρώνουν όλες τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις και δημιουργούν αξέχαστες εμπειρίες.

Και το καλύτερο; 
Από 16/2-22/2 μπορείς να αποκτήσεις όποιο realme Pro σου ταιριάζει με απίθανες εκπτώσεις.  






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης