Η νέα «digital κινητή» είναι εδώ

Η νέα «digital κινητή» είναι εδώ

Αν έχετε μάθει να ζείτε σε έναν ψηφιακό κόσμο, όπου όλα γίνονται μέσα από το κινητό γρήγορα, εύκολα και ψηφιακά, και ταυτόχρονα χρειάζεστε περισσότερα data, χωρίς δεσμεύσεις και υψηλές χρεώσεις, το “COSMOTE Neo” φτιάχτηκε για εσάς.

tsip1

Sponsored Content

Δεν είναι η πρώτη φορά που η COSMOTE πρωτοπορεί στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, άλλοτε με εξειδικευμένες υπηρεσίες και άλλοτε με τεχνολογία αιχμής. Τώρα, προχωράει ένα βήμα παραπάνω και φιλοδοξεί να φέρει τη digital επανάσταση στην κινητή τηλεφωνία. Αυτό σημαίνει ότι πλέον όλα, από την εγγραφή και την διαχείριση των πακέτων μέχρι την εξυπηρέτηση, γίνονται μόνο ψηφιακά με το “COSMOTE Neo”.

Πρόκειται για την πρώτη εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά ψηφιακή κινητή, χωρίς δεσμεύσεις, με απόλυτη ελευθερία και ευελιξία που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου πελάτη. Είναι η κινητή της digital γενιάς, η μόνη κινητή όπου όλα γίνονται αποκλειστικά από το κινητό, στο My COSMOTE App, εύκολα, γρήγορα, απλά και ψηφιακά.

Neo_Phone1

Μήπως ανήκεις στη «digital savvy» γενιά;
Κλείσιμο
Το COSMOTE Neo απευθύνεται σε όσους χρειάζονται στη ζωή τους ευελιξία και απλότητα και έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των ανθρώπων που ανήκουν στη λεγόμενη «digital savvy» γενιά. Δηλαδή άνθρωποι δυναμικοί, 25-35 ετών, που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους κι έχουν ξεκινήσει την επαγγελματική τους δραστηριότητα. Νιώθουν άνετα στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο, είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και ξέρουν να κάνουν τα πάντα από το κινητό τους.
Θέλουν να είναι συνέχεια online, γι΄ αυτό και χρειάζονται πολλά data. Η ζωή τους αλλάζει γρήγορα και θέλουν να προσαρμόζουν και τα προϊόντα τους το ίδιο γρήγορα. Είναι ανεξάρτητοι οικονομικά, αλλά δεν μπορούν να ξοδεύουν πολλά για τις τηλεπικοινωνιακές τους ανάγκες. Γι’ αυτό και θέλουν να έχουν έλεγχο στον λογαριασμό τους, αλλά χωρίς δεσμεύσεις και συνδρομές.
Θέλουν να είναι «always connected» με υψηλές ταχύτητες και χωρίς περιορισμούς. Να νιώθουν σιγουριά ότι δεν θα ξεμείνουν από data ή χρόνο ομιλίας, και να μπορούν κάθε μήνα να προσαρμόζουν οι ίδιοι το πρόγραμμά τους σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Αυτό δείχνει άλλωστε και η εσωτερική, ποιοτική έρευνα που «έτρεξε» η COSMOTE σε συνεργασία με την εταιρεία IPSOS.

Neo_Phone4

Απόλυτος έλεγχος στα χέρια μας
Ως 100% ψηφιακό προϊόν, το “COSMOTE Neo” ζει αποκλειστικά στα Smartphones των συνδρομητών. Τί σημαίνει αυτό; Πως με ένα κλικ στο κινητό τους, οι καταναλωτές μπορούν με απλά βήματα μέσω του My COSMOTE App να το ενεργοποιήσουν και να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση των στοιχείων τους, να διαμορφώσουν το πλάνο τους όπως ακριβώς το επιθυμούν, να το αλλάξουν κάθε μήνα, οποιαδήποτε στιγμή, να επιλέξουν πρόσθετα πακέτα (data, ομιλία, SMS), να πληρώσουν, ακόμα και να εξυπηρετηθούν. Μόνοι τους! Από το κινητό τους. Έτσι έχουν τον απόλυτο έλεγχο της κινητής τηλεφωνίας τους εξ ολοκλήρου ψηφιακά.

Επιπλέον, το καινοτόμο αυτό προϊόν της COMSOTE είναι εντελώς αδέσμευτο, γιατί δεν είναι συμβόλαιο και μπορεί να διακοπεί οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Και επειδή το κινητό έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και οι ανάγκες μας για Data αυξάνονται συνεχώς, το “COSMOTE Neo” προσφέρει πακέτα με εμπλουτισμένους όγκους δεδομένων.

Ταυτόχρονα, το “COSMOTE Neo” επειδή είναι digital, συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και στη μείωση των εκπομπών άνθρακα, αφού το «ταξίδι του συνδρομητή» είναι εξ ολοκλήρου ψηφιακό. Έτσιδεν χρειάζεται να μετακινηθεί για να εξυπηρετηθεί, ούτε γίνεται εκτύπωση και διανομή λογαριασμών, αφού δεν έχει λογαριασμό.


Δημιουργία πλάνου & extra πακέτα
Ένα βασικό χαρακτηριστικό του “COSMOTE Neo”, που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι η απλότητά του. Προσφέρει μόλις 4 συνδυασμούς GB και χρόνου ομιλίας, που περιλαμβάνουν είτε 400’ χρόνο ομιλίας είτε 700’ χρόνο ομιλίας συνδυασμένα με 5 GB ή 10 GB. Η τιμή ενός συνδυασμού κυμαίνεται από 20-30€/μήνα. Παράλληλα, διατίθενται επιπλέον πακέτα (MB, λεπτά ομιλίας, SMS) που οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιούν μόνοι τους, οποτεδήποτε θέλουν, ανάλογα με τις ανάγκες τους. Μπορούν δηλαδή να επιλέγουν με 5 ευρώ (ανά επιλογή) 2 GB, 200 λεπτά χρόνου ομιλίας προς όλους, 300 SMS, 5 GB για μουσική και βίντεο και 5 GB για Social Media και Chat.

cosm-bl


Δώρο 100 GB για έναν ολόκληρο χρόνο
Επιπλέον, όλοι οι νέοι πελάτες “COSMOTE Neo” επωφελούνται από μία προσφορά γνωριμίας, παίρνοντας δώρο 100 GB για 12 μήνες.

Και μη ξεχνάμε πως κανένα προϊόν δεν μπορεί να υποστηριχθεί αν δεν υπάρχουν τα κατάλληλα δίκτυα τηλεπικοινωνιών, όπως το δίκτυο της COSMOTE, το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στη χώρα.

Η ενεργοποίηση του “COSMOTE Neo” γίνεται αποκλειστικά μέσα από την εφαρμογή, την οποία μπορούν να κατεβάσουν μέσω Google Play , App Store και App Gallery.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης