Ο Ελσίνκι του «La Casa de Papel» στις κερκίδες της Μπανταλόνα

Ο Ελσίνκι του «La Casa de Papel» στις κερκίδες της Μπανταλόνα

O τηλεοπτικός Ελσίνκι που έγινε γνωστός από τη δημοφιλή σειρά «La Casa de Papel» εθεάθη στις εξέδρες του Pavelló Olímpic, τραβώντας πάνω του όπως ήταν φυσικό όλα τα βλέμματα

asss
Ο Σέρβος ηθοποιός, Ντάρκο Πέριτς, ο οποίος έχει γνωστός στο ευρύ κοινό και αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του στην ισπανική σειρά  La Casa de Papel, ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην Ισπανία.

Ο «Ελσίνκι», λοιπόν, ως γνήσιος φίλος του μπάσκετ  βρέθηκε στην Βαρκελώνη, για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Μπανταλόνα με την Ομπραντόιρο για την 7η αγωνιστική της ACB.

Η κάμερα τον συνέλαβε, μάλιστα να σιγοτραγουδάει μια εκδοχή του “Bella Ciao”, το οποίο γνωρίζει τους τελευταίους μήνες μεγάλη επιτυχία λόγω της χρήσης του στο “La casa de Papel”.

Δεν είναι η πρώτη φορά ωστόσο που ο δημοφιλής ηθοποιός εκδηλώνει το πάθος του για το μπάσκετ!

Κλείσιμο
Αν ανατρέξει κάποιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μπορεί να δει φωτογραφίες με δημοφιλείς προσωπικότητες του αθλήματος. Συμπατριώτες του κι όχι μόνο!

Ξεχωρίζει η φωτογραφία με τους πρώην τεχνικούς των Παναθηναϊκόυ (νυν της Φενέρμπαχτσε) κι Ολυμπιακού, Ζέλικο Ομπράντοβις και Ντούσαν Ίβκοβιτς αντίστοιχα.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης