Ολυμπιακός: Γιατί έμειναν εκτός οι τέσσερις «βασικοί» με Ερυθρό Αστέρα

Ολυμπιακός: Γιατί έμειναν εκτός οι τέσσερις «βασικοί» με Ερυθρό Αστέρα

Ποιος ήταν ο λόγος που οι Ομάρ, Γκιγέρμε, Ποντένσε και Βαλμπουενά

OLUMP
Πολύς λόγος έγινε για τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (3-1) και κυρίως για την απουσία από το βασικό σχήμα των Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Ποντένσε και Βαλμπουενά, που μέχρι τώρα ήταν σχεδόν αναντικατάστατοι και από τους διακριθέντες της ομάδας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η εξήγηση που βγαίνει από του Ρέντη για αυτή την επιλογή του Πορτογάλου προπονητή είναι πως ήθελε να τους έχει φρέσκους για το ματς με τον Άρη. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το πιο δύσκολο από τα ματς του Ολυμπιακού μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης» μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου και προτίμησε να τους ξεκουράσει/προφυλάξει για την Θεσσαλονίκη.

Όσο για τον λόγο που δεν το έκανε αυτό τρεις μέρες νωρίτερα, στο ματς του Σαββάτου με την Λαμία στο Φάληρο; Η απάντηση βρίσκεται στον περσινό αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την συγκεκριμένη ομάδα για το Κύπελλο μέσα στο σπίτι του, ένα ματς που ακόμη βασανίζει το μυαλό του Πέδρο Μαρτίνς γιατί τότε είχε αφήσει στον πάγκο παίκτες όπως οι Φορτούνης, Ποντένσε και Χασάν.

Πάντως κάποιοι «ψίθυροι» έδιναν και μια διαφορετική εκδοχή για την απόφαση του Μαρτίνς. Σύμφωνα με αυτούς, ο Πορτογάλος τεχνικός όντας προβληματισμένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρωτάθλημα ήθελε να στείλει το μήνυμα προς όλους πως θα πρέπει να αποδίδουν και στην Super League όπως στο Champions League, διαφορετικά δεν θα έχουν «ρεζερβέ» θέση στην ενδεκάδα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης