O Άλεκ Πίτερς, μίλησε για τη μετάβαση από το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο επερχόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές αύριο (14/10), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague, το «βαρύ» πρόγραμμα αγώνων και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την πίεση των συνεχόμενων αγώνων.
Για τη μετάβαση από το ντέρμπι στον αγώνα με την Εφές, ο Πίτερς ανέφερε: «Οι σκέψεις είναι μόνο για την Εφές. Είναι ακόμη νωρίς στη σεζόν και προσπαθούμε να βρούμε τον ρυθμό μας. Όπως κάθε ομάδα, έτσι κι εμείς, πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας από νωρίς. Το να σκεφτόμαστε το χθεσινό παιχνίδι θα ήταν λάθος για το αυριανό. Η συγκέντρωση είναι μόνο σε αυτό που έχουμε να κάνουμε αύριο».
Για την έντονη συχνότητα των αγώνων και το πόσο επηρεάζει την ομάδα είπε: «Λατρεύω αυτό το πρόγραμμα. Δεν καταλαβαίνω αυτούς που παραπονιούνται για το πρόγραμμα ή λένε ότι είναι κουρασμένοι. Είναι μέρος της δουλειάς μας. Αυτό κάνουμε, γι’ αυτό πληρωνόμαστε, και είναι ευλογία να έχουμε τις ικανότητες να το κάνουμε μπροστά σε τόσο κόσμο. Δεν με νοιάζει αν παίζουμε σήμερα και ξανά αύριο. Είναι η δουλειά μας και πρέπει να την απολαμβάνουμε».
Σχετικά με τη δική του διαχείριση των συνεχόμενων αγώνων, ο Άλεκ Πίτερς εξήγησε: «Πρέπει να είσαι σχεδόν μανιακός με τις λεπτομέρειες, αυτό λέω στον εαυτό μου αυτές τις μέρες. Κάθε μικρή λεπτομέρεια στη ζωή σου μπορεί να οδηγήσει στην επιτυχία. Δεν είναι το αποτέλεσμα, είναι η διαδικασία. Πώς θα ξυπνήσω και θα φάω το καλύτερο δυνατό πρωινό που θα με προετοιμάσει για το αυριανό παιχνίδι; Πώς θα κάνω την προπόνηση και τη ρουτίνα μου με τον καλύτερο τρόπο; Είναι η κυριαρχία αυτών των μικρών πραγμάτων που πιστεύω πως οδηγεί στην επιτυχία όταν έχεις τόσα πολλά παιχνίδια σε τόσο λίγες ημέρες».
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.