Η πρωταθλήτρια Ασίας δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Γερμανό τεχνικό Ματίας Τζέισλε να ανανεώσει το συμβόλαιο του και πλέον εξετάζει εναλλακτικές λύσεις με τον Ελληνοαυστραλό τεχνικό να είναι η βασική της επιλογή
Η πρωταθλήτρια Ασίας Αλ Αχλί έχει ξεκινήσει επαφές με τον Άγγελο Ποστέκολγου προκειμένου να τον προσθέσει στη λίστα των σπουδαίων ποδοσφαιρικών ονομάτων που θα βρεθούν στη Saudi Pro League.
Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός ο οποίος απολύθηκε από την Τότεναμ παρά την κατάκτηση του Europa League (ο πρώτος τίτλος των Σπερς μετά από 17 ολόκληρα χρόνια) προορίζεται για αντικαταστάτης του Ματίας Τζέισλε. Ο 37χρονος Γερμανός τεχνικός, ο οποίος πήγε το 2023 στην Αλ Αχλί έχοντας δουλέψει νωρίτερα στη Σάλτσμπουργκ, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, ωστόσο παρά τις επίμονες προσπάθειες των παραγόντων για να το ανανεώσει πρόωρα, δεν έχει απαντήσει θετικά, γνωρίζοντας ότι είναι μέσα στους υποψήφιους για να αναλάβει την Λειψία (τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα του ο Γιούργκεν Κλοπ).
Πέραν του Ποστέκογλου, οι Σαουδάραβες εξετάζουν και την περίπτωση του Τσάβι, ο οποίος από τον Μάιο του 2024 όταν και έφυγε από τη Μπαρτσελόνα δεν έχει δουλέψει σε άλλη ομάδα.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.