Ντράγκαν Σάκοτα: «Παίξαμε γυναικείο μπάσκετ, χωρίς επαφές και δίκαια χάσαμε» - Βίντεο
Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την εικόνα που έβγαλε η ομάδα του στον προημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ όπου ηττήθηκε με 84-65
Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του στις δηλώσεις μετά το φινάλε του αγώνα με τον ΠΑΟΚ όπου η ΑΕΚ μετά το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αγνώριστη χάνοντας με κάτω τα χέρια κι αποχαιρετώντας πρόωρα το θεσμό του Κυπέλλου.
«Τι να πω, δεν ξέρω. Τι να πω για μπάσκετ, δεν παίξαμε σήμερα. Ήρθαμε σαν να είναι να παίξουμε σε ένα φιλικό αγώνα, με πολλά λόγια. Ειναι ένα καλό μάθημα για εμάς. Θα βγάλουμε κάτι από αυτό. Ευτυχώς ήταν για το Κύπελλο.», σχολίασε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός και όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι η ομάδα του τη φετινή χρονιά ενώ διακρίνεται για το επιθετικό της παιχνίδι σήμερα είχε πολύ άσχημο ποσοστό σε βολές (20/42) και τρίποντα (1/12) απάντησε αφοπλιστικά:
«Έτσι είναι όταν παίζεις...γυναικείο μπασκετ, χωρίς επαφές και οι άλλοι παίζουν σκληρά! Ο ΠΑΟΚ ήρθε να κάνει μια καλή εμφάνιση και μας κερδίσαν με όλους τους τρόπους δίκαια. Οταν εμείς παίξαμε δυνατά, το παιχνίδι ήταν αλλιώς. Τα ποσοστά και όλα αυτά δεν μετράνε γιατί εκτός από την ομαδική προετοιμασία έχει πολύ μεγάλη σημασία το πως προετοιμάζεσαι προσωπικά για να παίξεις σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση».
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.