Ο Παναθηναϊκός αν και προηγήθηκε δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και μετά το 1-1 είναι όλα ανοιχτά στον 2ο προημιτελικό (5/2, Πειραιάς) όσο αφορά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Μετά τον αγώνα ο αρχηγός του ΠΑΟ, Φώτης Ιωαννίδης, μίλησε για τις χαμένες ευκαιρίες, για τη ρεβάνς αλλά και το παιχνίδι στις Σέρρες.
Οι δηλώσεις του Φώτη Ιωαννίδη
Για το ματς: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, με μονομαχίες. Παίξαμε το παιχνίδι που είναι στο στυλ του Ολυμπιακού. Ανταποκριθήκαμε, σκοράραμε πρώτοι και σε μια φάση αδράνειας έγινε το 1-1».
Για το τι κρατάει και τι θέλει βελτίωση: «Θέλω να δείξουμε την ταυτότητά μας. Να δημιουργήσουμε παραπάνω, να κυριαρχήσουμε και αυτό θα μας οδηγήσει στο να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες».
Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Στην πρώτη, τη δική μου, βγήκε πολύ έξω η μπάλα. Στη δεύτερη ήταν ένα αξιόλογο σουτ, στην επαναφορά δεν είδα καλά τη φάση. Είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».
Για το αν έπαιξε ρόλο στην ψυχολογία των παικτών το ματς των Σερρών: «Ήμουν εκνευρισμένος εκείνη τη νύχτα, αλλά τα άφησα πίσω και συγκεντρώθηκα στο ντέρμπι. Ήταν κουραστικό παιχνίδι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είμαστε επαγγελματίες».
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»