Εδώ και μερικές εβδομάδες στη Σουηδία έκαναν λόγο για πιθανή επέκταση του συμβολαίου του Νίκλας Ελίασον στην ΑΕΚ έπειτα και από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του 28χρονου Σουηδού εξτρέμ τη σεζόν που μας πέρασε με οκτώ γκολ και 12 ασίστ που του άνοιξαν την πόρτα της Εθνικής Σουηδίας.
Κυριακάτικο δημοσίευμα της Sportbladet στη Σουηδία υποστηρίζει πως ο Ελίασον συμφώνησε με την ΑΕΚ να επεκτείνει τη συνεργασία του για ακόμα ένα χρόνο, ως το 2028 (το συμβόλαιο που «τρέχει» τον δεσμεύει ως το 2027) και πως οι ανακοινώσεις αναμένονται το προσεχές διάστημα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ έχει απορρίψει πρόσφατα μια πρόταση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ελίασον από ομάδα του Μεξικού, με τον Σουηδό μεσοεπιθετικό γενικότερα να έχει προσελκύσει ενδιαφέρον μετά την πολύ καλή σεζόν που είχε.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.