Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις Ελ Κααμπί, Κάρμο και Όρτα μετά την πρόκριση στους «16» - Δείτε βίντεο

Ολυμπιακός: Οι δηλώσεις Ελ Κααμπί, Κάρμο και Όρτα μετά την πρόκριση στους «16» - Δείτε βίντεο

Ο σκόρερ των δύο τερμάτων των ερυθρόλευκων κόντρα στη Φερεντσβάρος σε Καραϊσκάκι και Βουδαπέστη, ο αμυντικός αλλά και ο μέσος των Πειραιωτών στάθηκαν στον κόσμο της ομάδας

MixCollage-23-Feb-2024-01-49-AM-1034
Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη με 1-0 στο Καραϊσκάκης πέρασε και από την Βουδαπέστη επικρατώντας επίσης με 1-0 της Φερεντσβάρος παίρνοντας έτσι και την πρόκριση στους «16» του Conference League. Ο Ελ Κααμπί, σκόρερ και στα δύο παιχνίδια, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήρθαν ως εδώ να μας υποστηρίξουν. Ήταν πολύτιμη η βοήθεια τους. Και την προηγούμενη βδομάδα και σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και φτάσαμε δίκαια στην πρόκριση».

Για την αγωνιστική άνοδο του Ολυμπιακού: «Προσπαθούμε να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή και αυτό βγαίνει σε καλό. Αυτό κάναμε και σήμερα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για τους οπαδούς μας».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czbywjkp31dl)


Κλείσιμο
Αναλυτικά όσα είπε ο Νταβίντ Κάρμο στην Cosmote TV μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 0-1 επί της Φερεντσβάρος παίρνοντας την πρόκριση στη φάση των 16 του Conference League:

Για τη νίκη και την πρόκριση: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και σήμερα και στην έδρα μας. Η αντίπαλη ομάδα ήταν πολύ ανταγωνιστική και με τον κόσμο στο πλευρό της. Από την αρχή όμως δείξαμε πως ελέγχουμε το ματς».

Για τον επόμενο αντίπαλο στην φάση των "16": «Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα χάσουμε την... πορεία. Θα δούμε πρώτα τον αντίπαλο μας στο πρωτάθλημα και μετά τον αντίπαλο στην Ευρώπη. Έχουμε ποιότητα στο ρόστερ μας και πιστεύω πως είμαστε ικανοί να πάμε μακριά».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα: «Η ομάδα με έχει βοηθήσει πολύ και αισθάνομαι καλά γεμάτος αυτοπεποίθηση. Εκεί οφείλεται η πολύ καλή χημεία που έχει δημιουργηθεί».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czbyxxjtfao1)


Με δεύτερη νίκη και μέσα στη Βουδαπέστη, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους «16» του Conference League με τον Αντρέ Όρτα μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV να αναφέρει τα εξής: «Ήρθε η στιγμή να ξεκουραστούμε να πανηγυρίσουμε και για λίγο να σταματήσουμε να τρέχουμε. Κάναμε ένα πολύ έξυπνο παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο. Ξέραμε πως ο αντίπαλος θα ρισκάρει και δημιουργήσαμε φάσεις. Μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερο, παίξαμε έξυπνα και ξέραμε πως να πάρουμε τη μπάλα και να δημιουργήσουμε φάσεις.

Είναι η δεύτερη φορά που παίζουμε μαζί. Έχουμε την ίδια σκέψη με τον Τσικίνιο. Έχουμε ποιότητα και βοηθάμε τους επιθετικούς μας. Σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο με τον Τσικίνιο και να βοηθάμε τα παιδιά να τελειώνουμε τα ματς».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czbz73cjxpvd)




Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ στα Εξάρχεια: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή, θέλαμε να αυτοκτονήσουμε και οι δύο, είπε ο σύντροφός της

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ θέτει εκτός Εκκλησίας τους βουλευτές που ψήφισαν «ναι» στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών


ΕΟΔΥ: 21 νεκροί από κορωνοϊό και 4 από γρίπη την τελευταία βδομάδα - Μείωση στους θανάτους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης