FA Cup: Ο Πόρο έστειλε την Τότεναμ στον επόμενο γύρο, πρόκριση και για τη Φούλαμ - Δείτε τα γκολ

FA Cup: Ο Πόρο έστειλε την Τότεναμ στον επόμενο γύρο, πρόκριση και για τη Φούλαμ - Δείτε τα γκολ

Οι Λονδρέζοι νίκησαν με 1-0 την Μπέρνλι και πέρασαν στον τέταρτο γύρο του θεσμού - Η Φούλαμ με 1-0 απέκλεισε τη Ρόδεραμ - Όλα ανοικτά στο Μπρέντφορντ - Γουλβς

MixCollage-06-Jan-2024-03-54-AM-538
Την συνέχειά της στο FA Cup εξασφάλισε η Τότεναμ! Οι Λονδρέζοι μπορεί να δυσκολεύτηκαν απέναντι στη μαχητική Μπέρνλι, αλλά με το τρομερό σουτ του Πέδρο Πόρο κεραυνοβόλησαν το σύνολο του Κομπανί (1-0) και προκρίθηκαν στους «32» της διοργάνωσης.

Έπειτα από ένα στείρο πρώτο μέρος με αρκετές ευκαιρίες αλλά χωρίς γκολ, ο ρυθμός σταδιακά έπεσε μετά την ανάπαυλα κι όλα έδειχναν πως η υπόθεση πρόκριση θα κρίνονταν σε επαναληπτικό. Παρόλα αυτά η Τότεναμ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και βρήκε το χρυσό γκολ στο 79΄.

Ο Πέδρο Πόρο δεν το... πολυσκέφτηκε, βρήκε χώρο και εκτέλεσε με οβίδα έξω από την περιοχή τον Μούριτς, ο οποίος έμεινε να κοιτάει τη μπάλα ενώ είχε πάρει πορεία προς το παραθυράκι της εστίας. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης, με την Τότεναμ να εξασφαλίζει τη νίκη που την έστειλε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy74eb5oru49)
Κλείσιμο


Δύσκολη πρόκριση για Φούλαμ
Το εισιτήριο για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου τσέκαρε η Φούλαμ, η οποία επικράτησε δύσκολα με 1-0 επί της Ρόδεραμ. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Ντε Κόρδοβα Ριντ στο 24΄της αναμέτρησης, σφραγίζοντας τη νίκη - πρόκριση των Λονδρέζων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy74eb5xgyht)


Όλα ανοικτά στο Μπρέντφορντ - Γουλβς
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Μπρέντφορντ και Γουλβς στο Λονδίνο, καθώς ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο 1-1 με αποτέλεσμα η υπόθεση πρόκριση να ξεκαθαρίσει σε επαναληπτικό αγώνα στο «Μολινό». Οι Λύκοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 9΄εξαιτίας της αποβολής του Γκόμες και έδωσαν την ευκαιρία στη Μπρέντφορντ να προηγηθεί με σκόρερ τον Μοπέι στο 41΄. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν παρέδωσαν πνεύμα και στο 65΄ισοφάρισαν με οβίδα του Ντόιλ για να κερδίσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον επαναληπτικό αγώνα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy74foz61frl)




Πηγή:www.gazzetta.gr




Ειδήσεις σήμερα:

Ανάβυσσος: Καρέ καρέ η στιγμή που ο 29χρονος προγραμματιστής έχει μόλις διαφύγει από τους απαγωγείς του - Φωτογραφίες

Αλυσίδα σούπερ μάρκετ είχε στήσει παράνομο εργαστήριο μαϊμού απορρυπαντικών - Θα πληρώσει €300.000 στην Ariel

Καλλιάνος: Πιθανές καταιγίδες και στην Αττική περίπου τα μεσάνυχτα του Σαββάτου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης