Τσέλσι: Ο Τιάγκο Σιλβα επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2024

Τσέλσι: Ο Τιάγκο Σιλβα επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2024

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας της Premier League το 2020 από την Παρί Σεν Ζερμέν, κατακτώντας με τους «μπλε» το Champions League του 2021

Collage_Maker-11-Feb-2023-01_29-AM
Ο διεθνής Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, Τιάγκο Σίλβα, επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Τσέλσι έως το καλοκαίρι του 2024, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του δυτικού Λονδίνου αργά το βράδυ της Παρασκευής (10/2).

Ο άλλοτε στόπερ της Μίλαν, ο οποίος μετράει ήδη 106 συμμετοχές με την Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις, εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας της Premier League το 2020 από την Παρί Σεν Ζερμέν, κατακτώντας με τους «μπλε» το Champions League του 2021.



Κλείσιμο
«Όταν υπέγραψα το πρώτο συμβόλαιό μου εδώ, ήταν μόνο για ένα χρόνο. Τώρα πια οδεύω για τα τέσσερα χρόνια» τόνισε ο Σίλβα λίγο μετά τις υπογραφές, έχοντας στην τροπαιοθήκη του ως παίκτης της Τσέλσι και το UEFA Super Cup, αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2021.



Και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να το φανταστώ όλο αυτό, αλλά είναι όντως μία πάρα πολύ σημαντική στιγμή για μένα αυτή η ανανέωση και η παραμονή μου στην Τσέλσι».

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της λονδρέζικης ομάδας, Τοντ Μπόλι τόνισε πως «...είναι ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης και το έχει αποδείξει αυτό εδώ και πολλά χρόνια, τόσο στους συλλόγους που αγωνίστηκε, όσο και στην Εθνική Βραζιλίας. Έχει μεγάλη ποιότητα, ηγετικές ικανότητες και είναι πολύτιμος για το όραμα που έχουμε, για να προχωρήσουμε ακόμη πιο μπροστά ως κλαμπ».



Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Τουρκία: Παρουσιάστρια καναλιού επιτέθηκε στον Ερντογάν και στη συνέχεια παραιτήθηκε

Μπερτ Μπάκαρα: «Playboy του δυτικού κόσμου» με τέσσερις γάμους και αμέτρητες ερωμένες

Κορυδαλλός: Γηροκομείο-κολαστήριο - Εξαθλιωμένοι ηλικιωμένοι με ψώρα και αφυδάτωση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης