Στην τελική ευθεία για την είσοδό της στην OPAP Arena έχει μπει ηΑΕΚ καθώς τόσο εντός όσο και εκτός του νέου γηπέδου της Ένωσης οι εργασίες φουλάρουν για την ολοκλήρωσή τους!
Στο εσωτερικό τα έργα επικεντρώνονται εδώ και εβδομάδες στην κατασκευή του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος πλέον έχει «πρασινίσει» περίπου στο 1/3 του!
Η τοποθέτηση του υβριδικού χλοοτάπητα προχωρά με γρήγορους ρυθμούς, με τις λωρίδες που έφτασαν από χθες να μπαίνουν η μία δίπλα στην άλλη, ενώ θα ακολουθήσει και σπορά.
Ο αγωνιστικός χώρος της OPAP Arena θα είναι από τους πλέον σύγχρονους στην Ευρώπη, διαθέτοντας συν τοις άλλοις και ένα εξαιρετικό αποστραγγιστικό σύστημα με τα έργα που είχαν προηγηθεί.
Η ΑΕΚ θέλει να μπει στο νέο της σπίτι σύντομα και να ξεκινήσει εκεί στο νέο πρωτάθλημα της Super League.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV