Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που σύνδεσε το όνομα του με τα καλά χρόνια του Πανιωνίου αλλά έπαιξε και στην ΑΕΚ (2002-04), στον ΠΑΟΚ και στην Ουντινέζε έχει συμφωνήσει με την ΠΑΕ ΑΕΚ και θα ανακοινωθεί άμεσα ως νέος τιμ μάνατζερ.
Ο Δημήτρης Ναλιτζής έχει εμπειρία και σε αυτό τον χώρο αφού "έτρεχε" τον Πανιώνιο αλλά η ΑΕΚ είναι στοίχημα για εκείνον.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.