Ο Εμπαπέ κλείνει την επόμενη εβδομάδα στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με την «Marca»

Ο Εμπαπέ κλείνει την επόμενη εβδομάδα στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με την «Marca»

Θέμα ημερών είναι η συμφωνία του Κιλιάν Εμπαπέ με την Ρεάλ Μαδρίτης για να συνεχίσει ο Γάλλος την καριέρα του στην «Βασίλισσα»

25412456
Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι εδώ και μήνες ο Νο1 στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης και όπως γράφει η «Marca» την επόμενη εβδομάδα οι δυο πλευρές θα κλείσουν συμφωνία.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα της Μαδρίτης ο Γάλλος άσος είναι έτοιμος να υπογράψει την επόμενη εβδομάδα και θα λάβει ως μπόνους από 60 έως 80 εκατ. ευρώ!

marca


Κλείσιμο
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Ρεάλ θέλει να κλείσει η συμφωνία πριν από την ερχόμενη Παρασκευή και να κλείσει οριστικά αυτό το θέμα. Ο Εμπαπέ έχει δεχτεί αστρονομική πρόταση από την ομάδα του την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά το γεγονός ότι δεν έχει απαντήσει ενισχύει την προοπτική συμφωνίας με τους Μαδριλένους.

Ο Εμπαπέ επισκέφτηκε πρόσφατα και την Μαδρίτη για να παίξει με την Παρί στο Champions League και παρότι σκόραρε και στο Παρίσι και στην έδρα της Ρεάλ η ομάδα του έμεινε εκτός οχτάδας.



Το μέσο επισημαίνει ότι οι ανακοινώσεις άσχετα εάν θα υπάρξει τώρα η συμφωνία θα γίνουν στο τέλος της σεζόν. Ο Κιλιάν Εμπαπέ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι με την Παρί και εδώ και μήνες είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

Οι ετήσεις απολαβές του στην Ρεάλ αναμένεται να φτάσουν στα 25 εκατ. ευρώ καθαρά.



 Ειδήσεις σήμερα:


Πόλεμος στην Ουκρανία: Ηχούν πάλι οι σειρήνες στο Κίεβο - Ο Πούτιν βομβαρδίζει πόλεις για να «σπάσει» ο Ζελένσκι

Αγριεύει ο «Φίλιππος» από το μεσημέρι με χιόνια και στην Αττική - Πολικές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

«Δεν θα χρησιμοποιούσα την ασθένεια των παιδιών για να φέρω πίσω τον Μάνο, εγώ του είπα να φύγει» λέει η Ρούλα Πισπιρίγκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης