Ολυμπιακός: Τα κλειστά χαρτιά του Μαρτίνς και η προπόνηση της Παρασκευής στη Φρανκφκούρτη
Ο Μαρτίνς δεν έδειξε τίποτα το ουσιώδες για την 11άδα στη Φρανκφούρτη αλλά δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές. Ο λόγος που ο Γκάρι Ροντρίγκες πήγε Γερμανία.
Οι εκτιμήσεις εξακολουθούν να θέλουν τον κόουτς Μαρτίνς να προχωράει σε αλλαγές στην 11άδα του Ολυμπιακού σε σχέση με το ματς με τον ΠΑΣ. Θα έχει δηλαδή αλλαγές το αρχικό σχήμα με την Αϊντραχτ χωρίς όμως να προκύπτει πως θα είναι αρκετές.
Αναφορικά με τα πρόσωπα που δείχνουν επικρατέστερα για το αρχικό σχήμα ενώ ήταν στον πάγκο και μπήκαν ως αλλαγές ή δεν έπαιξαν καν στα Ιωάννινα ουσιαστικά έχουμε τους Εμβιλά και Ελ Αραμπί και ενδεχομένως παίκτες όπως οι Ανδρούτσος (ή και ο Καρμπόβνικ) και Κούντε. Ο Μαρτίνς επέλεξε ξανά να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του και να μην κάνει σοβαρές ή ουσιαστικές δοκιμές ενδεκάδας ενόψει του Αϊντραχτ - Ολυμπιακός.
Από εκεί και πέρα στη Γερμανία βρίσκεται και ο Γκάρι Ροντρίγκες αν και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Ο λόγος είναι πως το πλάνο του Ολυμπιακού είναι να προπονηθεί στη Φρανκφούρτη την Παρασκευή και μετά να γυρίσει στην Ελλάδα οπότε ο Ροντρίγκες - που υπολογίζεται για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ - δεν γινόταν να χάσει την προπόνηση.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.