Ligue 1, Παρί-Λυών 2-1: Ο Μέσι έγινε αλλαγή κι αρνήθηκε να δώσει το χέρι στον Ποτσετίνο - Δείτε το βίντεο

Ligue 1, Παρί-Λυών 2-1: Ο Μέσι έγινε αλλαγή κι αρνήθηκε να δώσει το χέρι στον Ποτσετίνο - Δείτε το βίντεο

Το εντός έδρας ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί έληξε στο 76' κάτι που δεν άρεσε στον Αργεντινό - «Όλα καλά», λέει ο προπονητής των Παριζιάνων

mesi_poketino
Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να νίκησε την Λυών με 2-1 για την 6η αγωνιστική της Ligue 1, να έκανε το 6 στα 6 και να παρέμεινε μόνη πρώτη στο Γαλλικό πρωτάθλημα, όμως όλοι ασχολούνται με την αντίδραση του Λίονελ Μέσι, όταν έγινε αλλαγή στο 76΄ και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1.

Ο Αργεντινός σταρ των Παριζιάνων όχι μόνο δεν μπόρεσε να βρει το πρώτο του γκολ στο ντεμπούτο του στο «Παρκ Ντε Πρενς», αλλά έδειξε και εκνευρισμένος όταν αντικαταστάθηκε αρνούμενος να  δώσει το χέρι του στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.



Η κίνηση του Μέσι δεν πέρασε απαρατήρητη και κατα τη διάρκεια της συνεντευξης τύπου ο προπονητής της Παρί ρωτήθηκε σχετικά.

«Παίρνω αποφάσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σκεπτόμενος το καλύτερο για την ομάδα και τους παίκτες. Άλλοτε τους αρέσουν οι αποφάσεις μου και άλλοτε όχι» ήταν το αρχικό σχόλιο του Ποτσετίνο για την αλλαγή του Μέσι, ωστόσο οι δημοσιογράφοι δεν έμειναν εκεί. Όταν ρώτησαν τον κόουτς της Παρί για την αντίδραση του Αργεντίνου σταρ απάντησε: «Η αντίδραση του Μέσι; Τον ρώτησα πώς είναι και είπε καλά».

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος η Παρί με γκολ στο τελευταίο λεπτό πήρε το ντέρμπι κόντρα στην Λυών 2-1.

Ο Πακετά στο 54΄ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους μέσα στο Παρίσι, όμως ο Νεϊμάρ με πέναλτι στο 66΄ ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Μέσι είχε δοκάρι, ένα χαμένο τετ α τετ και έγινε αλλαγή στο 76ο λεπτό από τον Χακίμι. Η δεύτερη αλλαγή του Ποτσετίνο ήταν ο Ικάρντι που πήρε τη θέση του Ντι Μαρία στο 82΄ και αποδείχθηκε η «χρυσή» αλλαγή, καθώς στο 93΄αξιοποίησε στην ασίστ του Εμπαπέ και με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-1.

Κλείσιμο
HIGHLIGHTS | Paris Saint-Gemain 2-1 Olympique Lyonnais



Ειδήσεις σήμερα:


Πάτρα: Με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο εξάχρονος που τραυματίστηκε στον αγώνα καρτ - Έξι συλλήψεις


Δείτε όλα τα γκολ από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

«The Voice»: Η έκπληξη του Μουτσινά και οι παίκτες που έχουν εξασφαλίσει οι coaches - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης