Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να νίκησε την Λυών με 2-1 για την 6η αγωνιστική της Ligue 1, να έκανε το 6 στα 6 και να παρέμεινε μόνη πρώτη στο Γαλλικό πρωτάθλημα, όμως όλοι ασχολούνται με την αντίδραση του Λίονελ Μέσι, όταν έγινε αλλαγή στο 76΄ και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1.
Ο Αργεντινός σταρ των Παριζιάνων όχι μόνο δεν μπόρεσε να βρει το πρώτο του γκολ στο ντεμπούτο του στο «Παρκ Ντε Πρενς», αλλά έδειξε και εκνευρισμένος όταν αντικαταστάθηκε αρνούμενος να δώσει το χέρι του στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.
Η κίνηση του Μέσι δεν πέρασε απαρατήρητη και κατα τη διάρκεια της συνεντευξης τύπου ο προπονητής της Παρί ρωτήθηκε σχετικά.
«Παίρνω αποφάσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σκεπτόμενος το καλύτερο για την ομάδα και τους παίκτες. Άλλοτε τους αρέσουν οι αποφάσεις μου και άλλοτε όχι» ήταν το αρχικό σχόλιο του Ποτσετίνο για την αλλαγή του Μέσι, ωστόσο οι δημοσιογράφοι δεν έμειναν εκεί. Όταν ρώτησαν τον κόουτς της Παρί για την αντίδραση του Αργεντίνου σταρ απάντησε: «Η αντίδραση του Μέσι; Τον ρώτησα πώς είναι και είπε καλά».
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σκέλος η Παρί με γκολ στο τελευταίο λεπτό πήρε το ντέρμπι κόντρα στην Λυών 2-1.
Ο Πακετά στο 54΄ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους μέσα στο Παρίσι, όμως ο Νεϊμάρ με πέναλτι στο 66΄ ισοφάρισε σε 1-1.
Κλείσιμο
Ο Μέσι είχε δοκάρι, ένα χαμένο τετ α τετ και έγινε αλλαγή στο 76ο λεπτό από τον Χακίμι. Η δεύτερη αλλαγή του Ποτσετίνο ήταν ο Ικάρντι που πήρε τη θέση του Ντι Μαρία στο 82΄ και αποδείχθηκε η «χρυσή» αλλαγή, καθώς στο 93΄αξιοποίησε στην ασίστ του Εμπαπέ και με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-1.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.