Αλλη μια επιτυχία για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες με την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο στην κολύμβηση.
Η Ελληνίδα παραολυμπιονίκης αγωνίστηκε στον τελικό των 50μ. ύπτιο S4 όπου τερμάτισε στην τρίτη θέση με χρόνο 49.63, για να κατακτήσει το χάλκινο.
Είναι το πρώτο της μετάλλιο σε Παραολυμπιακούς Αγώνες και το ένατο για την Ελλάδα στο Τόκιο, στην τελευταία ελληνική συμμετοχή στο πρόγραμμα της κολύμβησης.
Η Σταματοπούλου από τα πρώτα μέτρα ήταν μέσα στα μετάλλια και κράτησε την θέση της, με την Κινέζα Λιου Γιου να κάνει παγκόσμιο ρεκόρ με χρόνο 44.68 και την συμπατριώτισσα της, Ζου Γιανφέι, να τερματίζει δεύτερη σε χρόνο 48.42.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.