Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ ανέφερε μεταξύ άλλων, «Δήλωσα πως δεν θέλω να είμαι μέλος της διοίκησης Πρωτοδικείου. Θεωρώ πως δεν γίνεται να υπάρχει υποψήφιος πρόεδρος σε αυτή την διοίκηση, δεν θέλω να κάνω χρήση των 220 σωματείων που είναι στο πλευρό μας. Σέβομαι απόλυτα όμως την απόφαση του δικαστηρίου.
Πρέπει η υπάρχουσα διοίκηση να προκηρύξει εκλογές βάσει του νόμου. Δεν μπορεί να μην το κάνει, αν δεν μπορεί να το κάνει εκπίπτει άμεσα. Έστω κι αν προσπαθούν να καθυστερήσει η διαδικασία, οι εκλογές θα γίνουν. Μέλημά μου, εφόσον εκλεγώ, είναι να είμαστε μαζί μια ομάδα για την επόμενη μέρα, ακόμη και με τους άλλους υποψηφίους. Όποιος εθελοντικά θέλει να προσφέρει για το καλό του μπάσκετ, θα τον έχω μαζί μου. Είναι μια μαύρη μέρα για το ελληνικό μπάσκετ η σημερινή κι η αυριανή που θα αρχίσει η θητεία της διοίκησης Πρωτοδικείου. Ελπίζω να κλείσουμε όλοι αυτή τη μαύρη πόρτα για να ανοίξουμε μια νέα σελίδα με μια νόμιμη εκλογική διαδικασία».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή