Παππάς: Ημέρα ιστορική, ημέρα πολύ καλή για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια

pappas

Ανάρτησή του στο twitter για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ

«Σήμερα είναι μια ημέρα ιστορική. Μια πολύ καλή μέρα για την Ελλάδα και για το μέλλον των Βαλκανίων. Και κάποιοι αποδεικνύουν πόσο κατώτεροι των περιστάσεων και ανακόλουθοι είναι», έγραψε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ Νίκος Παππάς σε ανάρτησή του στο twitter για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΟΝΤΟΣ

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ?

Defacto

Ιστορικη μερα και γιορτη για την Ελλάδα θα είναι οταν θα σας οδηγήσουμε σιδηροδέσμιους στην φυλακή

Οργη Λαού οργή Θεού

Θα σαπισετε στην φυλακή προδοτες

ΚΩΣΤΑΣ

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ

Μάνος

Αλβανία, Κόσοβο, Βουλγαρία από τους πρώτους που έσπευσαν να συγχαρούν. Και μόνο αυτό αρκεί για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της προδοσίας που συντελείται και θα είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι αν τους αφήσουμε να την πραγματώσουν!!! Συναίνεσε το σκουπίδι να λέγονται συλλήβδην οι κάτοικοι των Σκοπίων ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ακόμα και οι αλβανοί, βούλγαροι, κοσαβάροι που ζουν στην περιοχή κι είναι γνωστό πόσο φιλελληνικά αισθήματα έχουν οι συγκεκριμένοι όπως αποκρυσταλλώνονται στα όνειρα τους για μεγάλη Αλβανία μέχρι την Πρέβεζα και μεγάλη Βουλγαρία μέχρι την Θεσσαλονίκη!!! Μας κυβερνάν εθνοπροδότες κι είναι επιτακτική ανάγκη να τους διώξουμε προτού συμβεί καμιά τραγωδία εφάμιλλη της κυπριακής!!! Και βεβαίως μαζί με τα συγχαρητήρια για την δήθεν επίλυση του σκοπιανού συγχαίρουν τα απολειφάδια σαν το Παππά που την Πέμπτη ψηφίζουν το νέο πιο σκληρό μνημόνιο που ουσιαστικά δεσμεύει για δεκαετίες τη χώρα με νέους φόρους ακόμα και για τον βαθύπλουτο μισθωτό των 450ευρώ, νέες μειώσεις συντάξεων, ενέχυρο την δημόσια περιουσία!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

2499896

«Ξέρουμε ότι ο στόχος πρωτογενών πλεονασμάτων στο 3,5% εως το 2022 είναι απαιτητικός αν και αυτή την στιγμή τον έχει υπερβεί η Ελλάδα», τόνισε ο Roberto Gualtieri μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής

YM_2

Έχει εργαστεί στο χώρο της διαφήμισης και της πολιτικής επικοινωνίας και είναι Διευθυντής του ελληνικού think tank «ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη»

kuriakos-mitsotakis

Ο πρόεδρος της ΝΔ μιλά για «καθαρή είσοδο στο 4ο μνημόνιο» και καλεί τον πρωθυπουργό να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για τα επιπλέον μέτρα ύψους 5.1 δις ευρώ και για την «πενιχρή ρύθμιση» που έφερε για το χρέος

5