

δεν νομιζω οτι ειναι αχρηστη ειδηση ΚΥΡΙΕ/Α. σοβαρευτειτε επιτελους. ειναι τραγικη ειδηση. και δυστυχως αληθινη. ποιο το τραγικο; μηπως ότι αφηνουμε τον καθε παρανοικο να μας ξεφτιλιζει παγκοσμιως; βλ βαρουφακη, τσιπρα και σια... μηπως δεν ειναι σημαντικο οτι σε λιγο καιρο κινδυνευουμε/νε -αν μην τι αλλο- να μην εχουνε συνταξη η γονεις μας τοσο μακρια που πηγανε -αυτοι οι τρελοι- τη βαλιτσα; μηπως οτι θα οφειλαμε και οφειλουμε ως ελληνες να αγωνιζομαστε καθημερινα για να ειμαστε παντα μπροστα στις επαλξεις ως ο πλεον πολιτισμενος λαος; της ευρωπης τουλαχιστον; αν δεν το πιστευετε αυτο, φυγετε. πηγαινετε να ζησετε πχ στη γαλλια για να διαβαζετε στις ''σημαντικες ειδησεις της ημερας'' τι φορεσε εχθες η μπριζιτ μακρον... μηπως δεν ειναι ολα αυτα τα 'αχρσητα νεα' αλληλενδετα γεγονοτα που καταδεικνυουν το σκ...ποιόν και την ξεφτιλα του δηθεν πολιτικού 'κόσμου';;; δεν ειναι σημαντικο το οτι ο παρανοικος πρωθυπουργος εχει π.χ. συμβουλο(;) εναν πανηλιθιο που εκανε καμακι σε μια πανελατζου μεσημεριαναδικου και μαλιστα δημοσιως; και που δηλωνε το θαυμασμο του για την 11η σεπτεμβριου; πατε καλα; δεν ειναι σημαντικο οτι ο πρωην υπουργος οικονομιας βγαζει ''βιβλια κατασκοπειας'' εις βαρος του ελληνικου λαου; γιατι ειναι εις βαρος μας; ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ!!! ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;! ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ! ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΓΑΜ.. ΤΟ ΚΕΡ... ΜΟΥ, ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ... ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ... ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ, ΑΠΛΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ.....
Κάνεις πως δεν ακούς ; δεν βλέπεις ; δεν καταλαβαίνεις ; Γιατι παριστάνεις την στήλη άλατος ; Πες ένα ακόμη ψέμα, κάποιοι ηλίθιοι αριστεροί ίσως σε πιστέψουν.
ΤΩΡΑ Άμεση παρέμβαση Παυλόπουλου-ειδάλλως πρέπει να πιστέψουμε ότι ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΟΛΚΗΣ
Τελικά, εκτός απο τα ναζιστοφασιστοειδη, γκεμπελικά, γνωστά συριζανελ τρολακια έδωσε καποιος απο την λαλίστατη "κυβέρνηση" μια απάντηση στον Γιανη Βαρουφάκη;;; Έστω απο το Twitter!!!
Το όρο χρήσιμος ηλίθιος τον γνωρίζετε. Δηλαδή αν ο Τσιπρας δεν εριχνε τον Σαμαρά και περνούσαν τα μέτρα 1 δις του χαρδούβελη, θα βγαίναμε στις αγορές και όλα θα ήταν μέλι γάλα, αμφιβάλω. Δηλαδή θα έφτιαχνε το συνταξιοδοτικό, θα πληρώναμε τα δάνεια που είχαμε λάβει με νέα με επιτόκιο 4 + όταν τα είχαμε παρει με 2 (μην ξεχνάμε πως μέχρι το 2008 είχαμε αξιολόγηση ΑΑΑ τα δεκαετή τα εκδίδαμε με 2 %) Θα μπορούσε η ΝΔ να ψηφίσει το 1/100 από αυτά που ψήφισαν οι πασοκοαριστεροί. Ο Γιαννίτσης φώναζε από το 1997 για το συνταξιοδοτικό ποιος εκανε κάτι; Ποιος ελαφρωσε το δημόσιο; Ποιος αντί να τους απολύσει τους εβγαζε στην σύνταξη; Ο τσίπρας νομίζει πως ανέλαβε ένα ρόλο αλλά δεν γνωρίζει πως του τον έδωσαν. Τον ΑΓΠ τον έστειλαν στην Ελλάδα για να μην επικρατήσει ο κομουνισμός, και τα κατάφερε μιας και εδραίωσε το κέντρο και καλά . Τον αλέξη τον έστειλαν για να ξεφτυλίσει την αριστερά και να ξυπνήσει ο ελληνας και να δει την πραγματικότητα, με πολύ άσχημο τρόπο αλλά αποτελεσματικά θα πρέπει να ομολογήσω. Όποιος θέλει εξεταστικές ας ξεκινήσει να βλέπει από το 1998 και μετά χωρίς να σημαίνει πως πριν ήταν όλα καλά, αλλά από την στιγμή λίγο πριν την λήψη των ολυμπιακών αρχίζει η πορεία μας για την σύγκρουση που όλοι γνώριζαν αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα και από τους 300 που ήταν μέσα η πέρασαν από τα βουλευτικά έδρανα. Εδώ ο άκης πήγε να μας πείσει πως είναι και ήρωας και του έστησαν πλεκτάνη, όλοι ίδιοι είναι αμετανόητοι νάρκισοι που δεν μπορούν να δουν πέρα από την μύτη τους.
Ασε ρε πιθηκοειδες.Ταχα μου ξερεις τον ορο χρησιμος ηληθιος.Δεξιος και εξυπνος δεν συμβαδιζουν δεξιος και βλακας ειναι το σωστο.
O πυροβολημένος οικονομολόγος των τηλεοπτικών παραθύρων σίγουρα έχει καταγράψει Τσίπρα και λοιπούς απλά με ένα smartphone οπως έκανε και στις συνεδριάσεις του Eurogroup. Συριζαίοι μαύρο φίδι που σας έφαγε.
Μισό γιατί χάνουμε την μπάλα. Ο Βαρουφάκης ελέγχετε για τις υποκλαπείσες ηχογραφημένες συνομιλίες, εδώ στο τηλέφωνο ηχογραφείς τον άλλο και απαγορεύετε να το χρησιμοποίησεις. Επίσης φωνάζουν για τα σχέδια κλπ, και εγώ τρομάζω για όσα ακούω και τότε φοβόμουν αλλά το αποτέλεσμα άλλα έδειξε. Πληρώσαμε πολλά ναι, ήταν ανιδαιοι ναι, επιπόλαιοι ναι και πολλά ακόμα. Ο τσίπρας ακουγε τους τρελούς και ευτυχως δεν έκανε τίποτα από όσα τον συμβούλευαν, θα μπορούσε να το κάνει νωρίτερα ναι και για αυτό φταιει. Το τι λέει σε συζητήσεις με τον βαρουφάκη δεν με ενδιαφέρει το τι κάνει με νοιάζει. Ο πολύς βαρουφάκης την λέξη brainstorming δεν την γνωρίζει. Την δημιουργική ασάφεια ο τσίπρας του την έμαθε ... Ο βαρουφάκης γιατί μας ξεφτυλίζει ακόμα μια φορά, στην τελική η κυβέρνηση δεν είναι φυτευτή αλλά εκλεγμένη, δεν τους ψηφίσατε .... έχουν ακόμα 2 χρόνια οπότε σιλάνς εως τις εκλογές ή να παραιτηθούν αν θέλουν. Από την άλλη αν θέλουμε να λεγόμαστε κράτος θα πρέπει να τον μαζέψουν άμεσα για όσα δημοσιοποιεί, δεν είναι πρακτικά συνέλευσης πολυκατοικίας αλλά υπουργικών συμβουλίων. Όμως και ο τσίπρας θα πρέπει να απαντήσει σαν πρωθυπουργός και να συμαζέψει λίγο την κατάσταση, και η δικαιοσύνη και η βουλή να πράξουν τα δέοντα. Θα πρέπει να σοβαρευτούμαι κάποτε.
Ναι, όταν όμως σαν πρωθυπουργός έχεις βάλει τους τρελούς για να οδηγήσουν την διαπραγμάτευση σε ναυάγιο έχεις τεράστιες ευθύνες και πρέπει να απολογηθείς. Το ότι ήσουν τόσο αφελής ώστε να συζητάς με τον τρελό αυτός να σε καταγράφει και να μην παίρνεις χαμπάρι απλώς δείχνει πόσο ακατάλληλος είσαι για πρωθυπουργός σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή. Ο Τσίπρας πρέπει να λογοδοτήσει!!!
Η πορεία της «επαναστάτριας» Νίνας από το ξεκίνημα της πολιτικής της καριέρας μέχρι την αναπαραγωγή του περιβόητου συνθήματος των Εξαρχείων «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» - Πώς... ανακάλυψε τον αριστερό εαυτό της και έφτασε να συναγωνίζεται τον «αψύ Κρητικό» σε εμπρηστικό λόγο και χυδαίες εκφράσεις
Σε άρθρο του στα ΝΕΑ ο πρώην πρωθυπουργός επιρρίπτει ευθύνες στον διάδοχό του στην πρωθυπουργία Κώστα Kαραμανλή για τα ελληνοτουρκικά - Του καταλογίζει ότι στη Σύνοδο Κορυφής του 2004 εγκατέλειψε τη στρατηγική της συνόδου του Ελσίνκι και αποδέχθηκε την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων για την Τουρκία με ανεπίλυτες τις ελληνοτουρκικές διαφορές ως προς την υφαλοκρηπίδα και την αιγιαλίτιδα ζώνη
Οτι πιο βρωμικο του Λεξιλογιου!!!