Ο Πάνος Καμμένος στην ομογένεια των ΗΠΑ

Ο Πάνος Καμμένος στην ομογένεια των ΗΠΑ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μετέβη στο Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριντα ενόψει του εροτασμού της 25ης Μαρτίου - Μαζί του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης -Σήμερα, ο κ. Καμμένος μεταβαίνει στην Ουάσιγκτον για την ετήσια συγκέντρωση της οργάνωσης AIPAC

Ο Πάνος Καμμένος στην ομογένεια των ΗΠΑ
Τις Ηνωμένες Πολιτείες επισκέπτεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Ο κ. Καμμένος μετέβη στην Τάμπα της Φλόριντα με ένα εκ των τριών κυβερνητικών αεροσκαφών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας «ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος παρέστη στις εκδηλώσεις της Ομογένειας ενόψει του εορτασμού της 25ης Μαρτίου στην Τάμπα των ΗΠΑ, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων ηρώων στο Tarpon Springs. Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκε και ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Κατσίκης».

Η ίδια ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αναφέρει ότι σήμερα «Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην ετήσια συγκέντρωση της οργάνωσης AIPAC που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσιγκτον».


Κλείσιμο









Δεν έχει διευκρινιστεί αν στο πρόγραμμα του κ. Καμμένου στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών περιλαμβάνονται και συναντήσεις με αξιωματούχους του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας.

Σύμφωνα με ομογενειακά μέσα ενημέρωσης, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, μαζί με τον κ. Καμμένο μετέβησαν στο Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριντα, όπου υπάρχει σημαντική ελληνική παροικία και μέλη της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης