Ο Θάνος Πλεύρης στη θέση του Αβραμόπουλου στη Βουλή

Ο Θάνος Πλεύρης στη θέση του Αβραμόπουλου στη Βουλή

«Από όπου μου ζητήσει η παράταξη πάντα δίνω την μάχη για την επιτυχία του προγράμματος» δήλωσε ο κ. Πλεύρης στο protothema.gr

Ο Θάνος Πλεύρης στη θέση του Αβραμόπουλου στη Βουλή
Ο χρόνος άρχισε να μετρά αντίστροφα από το απόγευμα του Σαββάτου οπότε και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Ντόρα Μπακογιάννη για να την ενημερώσει ότι δεν θα την προτείνει, τελικά, για την θέση της Επιτρόπου στην Κομισιόν.

Τελικά, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, όπως ενημέρωσε και επισήμως η κυβέρνηση τον νέο πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ το μεσημέρι της Κυριακής, είναι ο νέος Επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. 

Ο κ. Αβραμόπουλος θα παραιτηθεί και από τη βουλευτική του έδρα, την οποία θα καταλάβει ο πρώτος επιλαχών στην Α’ Αθηνών, δηλαδή ο Θάνος Πλεύρης.

Κλείσιμο
Με δήλωσή του στο protothema.gr ο κ. Πλεύρης έδωσε συγχαρητήρια στο Δημήτρη Αβραμόπουλο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του ως επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν.

«Από όπου μου ζητήσει η παράταξη πάντα δίνω την μάχη για την επιτυχία του προγράμματος», τόνισε ο κ. Πλεύρης στο protothema.gr. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης