ΝΔ: Ο Τσίπρας απειλεί και διώχνει τους επενδυτές

ΝΔ: Ο Τσίπρας απειλεί και διώχνει τους επενδυτές

«Ας πει, επιτέλους ευθέως, στους πολίτες ποιοι είναι αυτοί που θέλει να εκφράσει και να εκπροσωπήσει στην Ευρώπη» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος,  Άννα Ασημακοπούλου

Αγώνας για τα γλυπτά του Παρθενώνα από του ομογενείς της Αυστραλίας
ΝΔ: Ο Τσίπρας απειλεί και διώχνει τους επενδυτές
Στο θέμα της πρότασης υποψηφιότητας του Αλέξη Τσίπρα για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν επανήλθε σήμερα η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για υπεκφυγές και καλώντας τον να ξεκαθαρίσει ποια είναι τα ευρωπαϊκά κόμματα που επιθυμεί να εκπροσωπήσει.

«Αντί ο κ. Τσίπρας να απειλεί και να διώχνει επενδυτές, ποντάροντας αποκλειστικά στην καταστροφή της χώρας, ας πει, επιτέλους ευθέως, στους πολίτες ποιοι είναι αυτοί που θέλει να εκφράσει και να εκπροσωπήσει στην Ευρώπη», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Άννα Ασημακοπούλου για να προσθέσει:

«Είναι κόμματα του περιθωρίου που τάσσονται εναντίον του ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης; Είναι κόμματα που δέχονται την επαναστατική βία; Είναι κόμματα, βουλευτές των οποίων έχουν κατηγορηθεί για συμμετοχή σε εξτρεμιστικές οργανώσεις; Είναι κόμματα αμιγώς κομμουνιστικά, μαρξιστικά και τροτσκιστικά;».

«Ρωτάμε για τρίτη συνεχόμενη ημέρα και απάντηση δεν παίρνουμε... Θα βρει, επιτέλους, ο κ. Τσίπρας το θάρρος να μας ‘διαφωτίσει’;», διερωτήθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης