Κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα Τσίπρα στην Κομισιόν

Κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα Τσίπρα στην Κομισιόν

Συγγρού: Δείεξε μου τους φίλους σου, να σου πω ποιος είσαι - Κουμουνδούρου: Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια

Κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα Τσίπρα στην Κομισιόν
«Πεδίον δόξης λαμπρόν» για νέα αντιπαράθεση ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει η υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με τη στήριξη των κομμάτων της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Χαρακτηριστικά, η Κουμουνδούρου εξέδωσε ανακοίνωση, απαντώντας στη Συγγρού, χρησιμοποιώντας τη γνωστή παροιμία «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια».

Κλείσιμο
«Δεν περιμέναμε από τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά να αντιληφθούν τη σημασία και το συμβολισμό της επικείμενης υποψηφιότητας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του προέδρου της Κομισιόν. Σε μια περίοδο που η ΕΕ αποδομείται από την πολιτική της δημοσιονομικής πειθαρχίας και της λιτότητας, η κυβέρνηση και ο κ. Σαμαράς αποτελούν τους νεκροθάφτες των συμφερόντων του ελληνικού λαού στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Να χαίρονται την κα Μέρκελ και τους συμμάχους τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου, είχε δηλώσει: «Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι λεει ο κόσμος», σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία της Κομισιόν.

«Κόμματα του περιθωρίου, μαρξιστικά, τροτσκιστικά και φανατικά ταγμένα εναντίον του ευρώ και της ευρωζώνης, βλέπουν σαν γνήσιο εκφραστή τους τον κ. Αλέξη Τσίπρα» σημείωσε η κυρία Ασημακοπούλου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης