«Αιχμές» Βενιζέλου για τη λίστα Λαγκάρντ

«Αιχμές» Βενιζέλου για τη λίστα Λαγκάρντ

«Όποιος είδε τα ονόματα κατάλαβε ότι ο μόνος που δεν είχε να κρύψει τίποτα ήμουν εγώ», απαντά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

«Αιχμές» Βενιζέλου για τη λίστα Λαγκάρντ
Έμμεσες αιχμές για όσους είχαν την  λίστα Λαγκάρντ στην κατοχή τους, άφησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή εχθές το βράδυ. Ο κ. Βενιζέλος απαντώντας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα αναρωτήθηκε ποιος έδωσε τη λίστα στον δημοσιογράφο κ. Κώστα Βαξεβάνη.

Απάντησε  λέγοντας: «Είναι αυτός που την είχε και είπε ψέματα στη Δικαιοσύνη και στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Συγκαλύπτετε αυτόν που συγκαλύπτει τον συγκαλύψαντα τη λίστα». Και συνέχισε: «Αυτός που την έδωσε στον κ. Βαξεβάνη κι εσείς χοροπηδούσατε πολιτικά δίπλα του. Αυτός είπε ψέματα, όποιος την έδωσε. Ρωτήστε τον προστατευόμενό σας. Γιατί επενδύετε στις πολιτικές αθλιότητες και εγκλωβίζεστε σε αυτές».

Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής το μόνο πολιτικό πρόσωπο που κατέθεσε, είχε τη λίστα και, άρα, τη δυνατότητα συγκάλυψης ήταν ο πρώην υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Επίσης είχε καταθέσει και ο κ. Ι. Διώτης.   
Κλείσιμο

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επίσης ανέφερε πως  ο κ. Βαξεβάνης του «προσέφερε πράγματι πολύ μεγάλη υπηρεσία με τη δημοσίευση, γιατί όποιος είδε τα ονόματα κατάλαβε ότι ο μόνος που δεν είχε να κρύψει τίποτα ή να προστατεύσει κανέναν, ήμουν εγώ». Απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα είπε επίσης: «αλλά για πείτε μου, κ. Τσίπρα, που σπεύσατε να προσφέρετε πολιτική στήριξη σε αυτόν που δημοσίευσε τα ονόματα -και καλά έκανε και καλά αθωώθηκε και κακώς διώχθηκε με το αυτόφωρο γιατί αυτό ήταν καμπάνια για το έντυπό του δωρεάν. Η πηγή του κ. Βαξεβάνη που του έδωσε τη λίστα, ποια είναι;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης