Εκλογές 2023 - Τσίπρας: Βλέπω ότι υπάρχουν συγκλίσεις με τις προοδευτικές δυνάμεις, θα τις δούμε μετά τις εκλογές

Εκλογές 2023 - Τσίπρας: Βλέπω ότι υπάρχουν συγκλίσεις με τις προοδευτικές δυνάμεις, θα τις δούμε μετά τις εκλογές

« Η απλή αναλογική μπορεί να δώσει κυβέρνηση» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και επανέλαβε το προσκλητήριό του προς τις προοδευτικές δυνάμεις

27162106
Συγκλίσεις μεταξύ των προοδευτικών δυνάμεων παρά τον προεκλογικό ανταγωνισμό εντόπισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ. «Μπορούμε και πρέπει να δούμε τα προγράμματά μας» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επιχειρώντας να εντοπίσει κοινούς τόπους με τις υπόλοιπες προοδευτικές δυνάμεις.

«Εγώ απευθύνομαι πράγματι στις προοδευτικές δυνάμεις. Η απλή αναλογική μπορεί να δώσει κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Τσίπρας και επανέλαβε το προσκλητήριό του προς τις προοδευτικές δυνάμεις.

Μάλιστα, «απευθύνομαι σε όλα τα κόμματα, τα προοδευτικά” τόνισε ο κ. Τσίπρας, παρατηρώντας πως «υπάρχει προοδευτική προοπτική». Μάλιστα, «βλέπω ότι υπάρχουν συγκλίσεις, αλλά θα δούμε αυτές τις συγκλίσεις περισσότερο μετά τις εκλογές» επισήμανε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, εστιάζοντας τόσο στην παρατήρηση του κ. Κουτσούμπα που διαχώρισε τον ΣΥΡΙΖΑ από την ΝΔ, αλλά και στα όσα είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ τόνισε ότι υπάρχουν τα δεδομένα να συνεργαστούν το πρώτο με το τρίτο κόμμα, ενώ ερωτηθείς για την πιθανότητα Πρωθυπουργού κοινής αποδοχής, «βλέπω ότι υπάρχουν συγκλίσεις, αλλά θα δούμε αυτές τις συγκλίσεις περισσότερο μετά τις εκλογές» πρόσθεσε. Είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στα κόμματα προεκλογικά περιέγραψε και κατέληξε πως υπάρχουν συγκλίσεις.

Φλέρτ Τσίπρα – Κουτσούμπα για την προοδευτική διακυβέρνηση

Κλείσιμο
Στο σχόλιο του Γενικού Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, σύμφωνα με το οποίο είναι περισσότερα από 2-3 ζητήματα που χωρίζουν τον Περισσό από την Κουμουνδούρου επανήλθε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. «Η ελάχιστη βάση εισαγωγής θα καταργηθεί με μια προοδευτική κυβέρνηση» σχολίασε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, λέγοντας πως «τώρα θα εφαρμόσουμε αυτό που ίσχυε τόσα χρόνια και κατήργησε ο κ. Μητσοτάκης».

Στο πλαίσιο αυτό, απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, «ξανασκεφτείτε το λοιπόν αν θα στηρίξετε κύριε Κουτσούμπα» και εξήγησε ότι υπήρξε «η μέγιστη δυνατή κοινωνική συναίνεση και κατανόηση για να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια» απαντώντας για τα ΜΑΤ στους συνταξιούχους.


Ειδήσεις σήμερα:

Άρτα: «Να μην τύχει σε κανέναν» - Τα πρώτα λόγια του 37χρονου που ξέχασε το βρέφος στο αυτοκίνητο και πέθανε

Εκλογές 2023 - Ντιμπέιτ: Αυτό είναι το στούντιο που θα γίνει η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών

Θοδωρής Μαραντίνης: Έχω δώσει στη Σίσσυ Χρηστίδου 173.568 ευρώ από τότε που χωρίσαμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης