David Beckham: «Η Αργεντινή θα νικήσει τη Γερμανία 3-1»

David Beckham: «Η Αργεντινή θα νικήσει τη Γερμανία 3-1»

Ξεχάστε το ζωικό βασίλειο που κάνει προβλέψεις, τη θέση του πήρε ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου!

David Beckham: «Η Αργεντινή θα νικήσει τη Γερμανία 3-1»
Είχαν «επιστρατεύσει» από ελέφαντες και καμήλες μέχρι θαλάσσιες χελώνες, προκειμένου να προβλέψουν ποιες ομάδες θα φτάσουν τελικά στον μεγάλο ποδοσφαιρικό τελικό που ξεκινάει σε λίγες ώρες στο γήπεδο Μαρακανά. 

Όμως, τώρα προστέθηκε ακόμα μια πρόβλεψη για το ποια χώρα θα σηκώσει το τρόπαιο του Μουντιάλ, αυτή του David Beckham!

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάντεντ δήλωσε «ενθουσιασμένος που θα δει τον Lionel Messi  στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου» και στηρίζει τον αστέρα της Αργεντινής, ελπίζοντας ότι θα οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη!

«Είναι εκπληκτικός», δήλωσε ο Beckham σε συνέντευξή του στο κανάλι της Adidas στο YouTube. 

«Δίνει στον κόσμο τόσο μεγάλη ευχαρίστηση με τον τρόπο που παίζει και αυτό που τον κάνει ξεχωριστό είναι ότι παίζει ως team-mate, αλλά και είναι και ένας καλός παίκτης της ομάδας. Είναι πολύ ικανός, αλλά η νίκη είναι τα πάντα για εκείνον.  Αν οι συμπαίκτες του σκοράρουν, είναι πάντα μαζί τους στους πανηγυρισμούς και αυτό νομίζω ότι λέει πολλά για τον ίδιο», είπε και συνέχισε: «Το να παίζεις για την Αργεντινή, είμαι σίγουρος ότι προκαλεί πίεση, αλλά και εδώ που έφτασαν είναι ήδη απίστευτο. Σημαίνει τόσα πολλά για εκείνον, την οικογένειά του και όλον τον κόσμο, το γεγονός ότι ο Messi θα παίξει μέσα σε αυτό το στάδιο». 
Κλείσιμο

Αν και αρχικά δεν ήταν και τόσο πρόθυμος να κάνει τη δική του πρόβλεψη, τελικά ο David Beckham αποκάλυψε ότι για εκείνον το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα που θα παρακολουθήσει και ο ίδιος από κοντά, μαζί με τους γιους του, θα είναι 3-1 υπέρ της Αργεντινής.

«Είναι  εκπληκτικό το ότι αυτές οι δύο ομάδες παίζουν μαζί. Η Γερμανία ήρθε στο τουρνουά με μεγάλη εμπειρία, δεν ήταν και πολύ μεγάλη έκπληξη το ότι έφτασαν εδώ. Δεν έχουν ένα αστέρι στην ομάδα του, είναι μια ομάδα που ξέρει να παίζει καλά».

Από την άλλη, «η Αργεντινή έχει μια ομάδα γεμάτη ταλαντούχους παίκτες που παίζουν με πολύ πάθος, αλλά ο Lionel, είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα τον δω να παίζει».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης