«Φωτιά στα κόκκινα» από τη Σακίρα πριν τον μεγάλο τελικό

«Φωτιά στα κόκκινα» από τη Σακίρα πριν τον μεγάλο τελικό

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια ξεσήκωσε τα πλήθη στους ρυθμούς του «La La La» - Με τέσσερις μαριονέτες που συμβολίζουν την Ελευθερία, την Αλληλεγγύη, το Πάθος και τη Διαφορετικότητα ξεκίνησε η γιορτή για τη λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου

«Φωτιά στα κόκκινα» από τη Σακίρα πριν τον μεγάλο τελικό
Με τέσσερις μεγάλες μαριονέτες που έκαναν την εμφάνισή τους στις τέσσερις γωνίες του αγωνιστικού χώρου του Μαρακανά συμβολίζοντας τις τέσσερις αξίες (Ελευθερία, Αλληλεγγύη, Πάθος και Διαφορετικότητα) ξεκίνησε στις 20:20 η τελετή λήξης του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Μαζί με τις τέσσερις μαριονέτες στον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος ήταν στα χρώματα της Βραζιλίας, έκαναν την εμφάνισή τους και οι σημαίες και των 32 χωρών που έλαβαν μέρος στη φετινή διοργάνωση.

Κλείσιμο


Στη συνέχεια δράση ανέλαβαν δύο βιρτουόζοι της μπάλας που άρχισαν μοναδικά παιχνίδια με τη μπάλα φορώντας τις φανέλες των δύο φιναλίστ, της Γερμανίας και της Αργεντινής.

Αλλά το γήπεδο ξεσηκώθηκε όταν στη σκηνή εμφανίστηκε ντυμένη στα κόκκινα και χωρίς παπούτσια η Σακίρα για να τραγουδήσει το «La La La».







Η Κολομβιανή τραγουδίστρια ανέλαβε να ξεσηκώσει για τρίτη φορά σε Μουντιάλ τους οπαδούς καθώς το 2010 είχε τραγουδήσει “Waka Waka” στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής και το 2004 είχε «κουνήσει» τους φιλάθλους στους ρυθμούς του “Hips don’t lie”.



Στη συνέχεια δράση ανέλαβε ο Κάρλος Σαντάνα, ο οποίος ερμήνευσε το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης με τίτλο  “Dar um Jeito (We Will Find A Way)” συνοδεία του Αϊτινού Γουάικλιφ Ζαν και του Βραζιλιάνου Αλεξάντρ Πιρές.





Βραζιλιάνικο χρώμα στην τελετή έδωσαν ο Αλεξάντρ Πιρές και η  Ιβέτ Σανγκαλό, οι οποίοι ερμήνευσαν τραγουδία της χώρας της σάμπα την ώρα που  περίπου 400 μέλη της GRES Academicos do Grande Rio ανέλαβαν να δώσουν το ρυθμό στα πλήθη.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης