Οι Iron Maiden ζητούν αποζημίωση $2 εκατ. για ηλεκτρονικό παιχνίδι

Οι Iron Maiden ζητούν αποζημίωση $2 εκατ. για ηλεκτρονικό παιχνίδι

Το συγκρότημα υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ότι το παιχνίδι είναι παρόμοιο με το δικό τους παιχνίδι με τίτλο «Legacy of the Beast»

maiden-n1
Αγωγή με την οποία ζητούν αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων κατέθεσαν οι «Iron Maiden κατά της εταιρείας ηλεκτρονικών παιχνιδιών 3D Realms.

Το συγκρότημα της χέβι μέταλ υποστηρίζει ότι το παιχνίδι με τίτλο «Ion Maiden» αποτελεί μια «απίστευτα κραυγαλέα» παραβίαση του εμπορικού τους σήματος.

Στο κείμενο της αγωγής οι δικηγόροι του συγκροτήματος υποστηρίζουν ότι με τον τίτλο αυτό το παιχνίδι θα προκαλέσει «σύγχυση στους καταναλωτές, καθώς είναι σχεδόν ταυτόσημο με αυτό των Iron Maiden όσον αφορά την εμφάνιση τον ήχο και τη συνολική διαφημιστική προσέγγιση» και «προσπαθεί να κάνει εμπόριο με τη φήμη των Iron Maiden».

Το συγκρότημα υποστηρίζει, επίσης, ότι το παιχνίδι είναι παρόμοιο με το δικό τους παιχνίδι με τίτλο «Legacy of the Beast» περιλαμβάνοντας μηνύματα φίλων του συγκροτήματος που υπέθεσαν ότι το παιχνίδι «Ion Maiden» είναι δημιούργημα του συγκροτήματος.

Από την πλευρά της η εταιρία, η οποία βρίσκεται πίσω από τίτλους παιχνιδιών όπως τα Duke Nukem και Max Payne, απάντησε ότι «θα εξετάσουμε τις επιλογές μας όταν λάβουμε το κείμενο της αγωγής και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας στον κατάλληλο χρόνο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης