Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ένας από τους τρεις κριτές - σεφ του MasterChef απολαμβάνει εκτός από την επιτυχία του μαγειρικού ριάλιτι, και προσωπική επιτυχία, αφού η προσωπικότητά του έχει πραγματικά ξεχωρίσει.
Στην αρχή ήταν τα πειράγματα μέσω Twitter με τον συνάδελφό του Σωτήρη Κοντιζά, οι ατάκες του πάντα φαρμακερές και με πολύ χιούμορ προς τους παίκτες, ενώ τελευταία, μέσω των social media, έχει αναπτύξει το δικό του κοινό - υπάρχει μάλιστα και ομάδα «φανατικών» οπαδών του.
Ο ίδιος σε συνεντεύξεις του έχει πει ότι είναι φανατικός οπαδός του Πανιωνίου και μάλιστα ακολουθεί την ομάδα όπου μπορεί. Αυτό έκανε και στο ματς στο Αγρίνιο, όπου όμως ο Πανιώνιος γνώρισε την συντριβή με σκορ 5-0 από τον Παναιτωλικό. Μια φωτογραφία του σεφ Κουτσόπουλου από τις κερκίδες του γηπέδου, στην οποία αποτυπώνονται με τον καλύτερο και πιο χαρακτηριστικό τρόπο τα συναισθήματά του για τον αγώνα, κυκλοφόρησε το ίδιο βράδυ και το Twitter... τον τρόλαρε ασύστολα!
Ακόμα και ο ίδιος, πικραμένος από την «πεντάρα», είχε ανεβάσει στα stories του Instagram την φωτογραφία, γράφοντας: «Πέντε μετρήσαμε, πώς να είμαι δηλαδή;».
Αφού ξεπέρασε την πίκρα της ήττας πάντως, ανέκτησε και το χιούμορ και την πειρακτική του διάθεση, ανέβασε πάλι την ίδια φωτογραφία με λεζάντα: «Ο Twitterας οταν λέμε κάτι και δεν συμφωνεί...»!
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.