Μήνυση κατά της Άμπερ Χερντ κάνει ο Τζόνι Ντεπ και της ζητά 50 εκατ. δολάρια για δυσφήμιση

Μήνυση κατά της Άμπερ Χερντ κάνει ο Τζόνι Ντεπ και της ζητά 50 εκατ. δολάρια για δυσφήμιση

Η 32χρονη είχε κατηγορήσει τον ηθοποιό για ξυλοδαρμό και άσκηση ψυχολογικής βίας, κάτι που ο ίδιος, δύο χρόνια μετά, αρνείται ότι συνέβη ποτέ - Δηλώνει ο ίδιος θύμα των καταγγελιών της και ζητά αποζημίωση

johny_depp_amber_heard_art2
Στην αντεπίθεση περνά μετά από χρόνια αδράνειας για το ζήτημα ο Τζόνι Ντεπ, που ζητά από την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ την κατηγορεί πως εκείνη ήταν που ασκούσε βία στον γάμο τους, καθώς μόλις ένα μήνα αφότου ήταν μαζί του είχε πετάξει ένα ποτήρι και του είχε κόψει το δάχτυλο!

Ο 55χρονος σταρ ισχυρίζεται ότι όσα είχε καταγγείλει το 2016 η Άμπερ Χερντ για ξυλοδαρμούς και βία από τον ίδιο είναι «παντελώς ψεύτικα», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην μήνυση που κατέθεσε και η οποία αποκαλύπτεται από την εφημερίδα The Blast.

Η μήνυση αναφέρεται και σε ένα άρθρο που η 32χρονη Χερντ έγραψε για την εφημερίδα Washington Post τον περασμένο Δεκέμβριο και στο οποίο ισχυρίζεται ότι ο Τζόνι Ντεπ απείλησε να την σκοτώσει αφού αποκάλυψε πως την χτυπούσε, ενώ προσθέτει πως έχασε και δουλειές εξαιτίας των καταγγελιών της. «Ο βασικός ισχυρισμός της ότι ο κύριος Ντεπ άσκησε ενδοοικογενειακή βία είναι κατηγορηματικά και αποδεδειγμένα ψευδής», αναφέρεται στην μήνυση του ηθοποιού.

«Ο κύριος Ντεπ ουδέποτε κακοποίησε την κυρία Χερντ. Οι ισχυρισμοί της ήταν ψευδείς όταν έγιναν το 2016. Ήταν μέρος μιας οργανωμένης ψευδούς επίθεσης για να κερδίσει θετική δημοσιότητα η κυρία Χερντ και για να προωθήσει την καριέρα της», αναφέρει ακόμα η μήνυση του Τζόνι Ντεπ και συνεχίζει λέγοντας πως οι ισχυρισμοί της Αμπερ Χερντ διαψεύδονται από δύο αστυνομικούς σε διαφορετικές περιστάσεις, μια σειρά ουδέτερων μαρτύρων που δεν σχετίζονται ούτε με τον Ντεπ ούτε με την Χερντ, καθώς και από 87 βίντεο από κάμερες παρακολούθησης. «Η κυρία Χερντ δε ν είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας, είναι ο δράστης», καταλήγει η μήνυση.

Η ηθοποιός και πρώην μοντέλο Αμπερ Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Τζόνι Ντεπ το 2016, ισχυριζόμενη πως την κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά. Το διαζύγιό τους ολοκληρώθηκε το 2017, με την ίδια να δωρίζει μέρος του συνολικού ποσού των επτά εκατομμυρίων δολαρίων που αποκόμισε σε νοσοκομείο Παίδων του Λος Αντζελες.

Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι για 15 μήνες, πριν το διαζύγιο. Τότε η Χερντ είχε κυκλοφορήσει με εμφανώς μαυρισμένο μάτι και άλλες μελανιές στο πρόσωπο, χτυπήματα που η ίδια είπε πως προέκυψαν όταν ο Τζόνι Ντεπ της πέταξε ένα τηλέφωνο και την χτύπησε μέσα στο σπίτι τους.

Η Άμπερ Χερντ με εμφανείς μελανιές στο πρόσωπό της, το 2016:
Κλείσιμο




Ο Τζόνι Ντεπ αρνήθηκε εξαρχής τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε αντίθετα πως η σύζυγός του ήταν που ασκούσε συστηματικά βία στο γάμο τους, καθώς του είχε επιτεθεί πολλές φορές και τον είχε τραυματίσει σοβαρά.

Στην συγκεκριμένη μήνυση μάλιστα αναφέρεται πως του είχε πετάξει κάποτε ένα ποτήρι με βότκα, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα στο χέρι. Το γεγονός αυτό συνέβη ενώ ήταν παντρεμένοι ένα μήνα και χρειάστηκε οι γιατροί να του επανακολλήσουν το δάχτυλο που του είχε κοπεί!

Επίσης, ο Τζόνι Ντεπ αναφέρει πως αντίθετα με τους ισχυρισμούς της Χερντ πως κινδύνευσε η καριέρα της μετά το διαζύγιο, ήταν η καριέρα του Ντεπ που μπήκε στον πάγο, ενώ αντίθετα, η δική της εκτοξεύθηκε: Ο Ντεπ σταμάτησε από τα γυρίσματα των Πειρατών της Καραϊβικής, ενώ εκείνη «έγινε αγαπημένη του κινήματος #MeToo, ήταν η πρώτη ηθοποίος που έγινε Πρωταθλητής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων από την υπηρεσία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, έγινε πρέσβειρα της Ένωσης για τα δικαιώματα των Αμερικανών και προσελήφθη από την L’Oreal Paris ως παγκόσμια εκπρόσωπος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης