Δημήτρης Σκουλός: Ο «φόβος και ο τρόμος» του Next Top Model- Οι σκληρές ατάκες και τα όρια της αγένειας

Δημήτρης Σκουλός: Ο «φόβος και ο τρόμος» του Next Top Model- Οι σκληρές ατάκες και τα όρια της αγένειας

«Ούτε όμορφη σε θεωρώ, ούτε συμπαθητική. Πραγματικά απορώ γιατί ήρθες εδώ», είπε σε κοπέλα που κυνήγησε το όνειρό της στο Next Top Model 

SKOULOS
Μετά και το χθεσινό επεισόδιο του Next Top Model, είναι πλεόν βέβαιο πως ο Δημήτρης Σκουλός έχει γίνει ο τρόμος και ο φόβος των κοριτσιών που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο του μόντελινγκ.  Ο κριτής της εκπομπής χθες φάνηκε να είναι απίστευτα σκληρός απέναντι σε μία κοπέλα που θέλησε να ακολουθήσει το δύσκολο και απαιτητικό μονοπάτι της... της πασαρέλας.


Συγκεκριμένα η Σοφία, η οποία πέρυσι συμμετείχε στο Shopping Star δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και πήρε αρχικά τρία “όχι” από τη Βίκυ Καγιά, τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Όταν ωστόσο τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Σκουλός, ξέσπασε και απευθυνόμενος στην υποψήφια της μίλησε... ειλικρινά, όπως της είπε.


«Αν θες να ακούσεις τη γνώμη μου. Εγώ λέω πάντα αυτό που βλέπω. Είπε ο ένας ότι είσαι πολύ συμπαθητική, “είσαι πολύ ωραία” είπε η Βίκυ, εγώ δεν βλέπω τίποτα από αυτά. Πραγματικά! Ούτε σε θεωρώ πολύ ωραία, ούτε συμπαθητική. Πραγματικά, απορώ γιατί ήρθες εδώ. Όχι! Ούτε όμορφη σε θεωρώ, ούτε συμπαθητική. Πραγματικά απορώ γιατί ήρθες εδώ».

Η Σοφία μετά από αυτή τη σκληρή κριτική έβαλε τα κλάματα, ενώ ο τρόπος που μίλησε ο φωτογράφος έφερε την αντίδραση των υπόλοιπων κριτών, οι οποίοι δεν δίστασαν να του ζητήσουν τον λόγο. Ο ίδιος μάλιστα πάσχισε να υπερασπιστεί τον εαυτό του λέγοντας πως η Σοφία έμοιαζε με χαρακτήρα από τον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών.

«Δεν έχουμε μιλήσει έτσι και σε κορίτσια που ήταν χειρότερα από αυτή», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά. Και μπορεί να έχουν παιχτεί μόνο δύο επεισόδια από το GNTM, αλλά δεν είναι η μόνη ατάκα που έχει πει.


Δείτε το βίντεο:


Κλείσιμο



Μιλώντας κοφτά και μερικές φορές ξεφουρνίζοντας ατάκες που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και αγενείς, ο Δημήτρης Σκούλος δύσκολα θα πει το πολυπόθητο ναι στα κορίτσια που έχει μπροστά του. Μία ακόμη φαρμακερή ατάκα πέταξε ο Δημήτρης Σκούλος ήταν όταν μπροστά του περπάτησε μία διαγωνιζόμενη με ύψος μόλις 1, 55.

Και μπορεί η ίδια να ήταν πολύ χαρούμενη και συνειδητοποιημένη με την δήλωσή της στον διαγωνισμό, ωστόσο ο Δημήτρης Σκούλος την επανέφερε αμέσως στη πραγματικότητα.

«Το άλλο μισό που είναι; » την ρώτησε για να απαντήσει εκείνη «Το άφησα στο σπίτι μου». Μάλιστα παρ΄όλο που στο τέλος όλοι οι υπόλοιποι κριτές ψήφισαν θετικά, ο ίδιος ήταν ο μόνος που της έβαλε «Χ», λέγοντας της πως είναι πολύ μικροκαμωμένη για αυτό τον χώρο.






Πέρα από τον διαγωνισμό, ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε και στην εκπομπή στην «Φωλιά του Κου Κου» σχετικά με τον λόγο που έκοψαν την Ιωάννα Μπέλλα από το GNTM.

Ο ίδιος ανέφερε πως είναι πάρα πολύ πειραγμένη και γι΄αυτό δεν δεχόταν ποτέ να φωτογραφίσει κοπέλες με πλαστικές.

«Την Ιωάννα Μπέλλα εγω δεν την ήξερα καν. Άλλο μια ωραία και εντυπωσιακή γυναίκα, άλλο μοντέλο μόδας. Η Ιωάννα Μπέλλα για μένα είναι μια χαρά, εντυπωσιακή γυναίκα, that's it. Δεν κάνει για μοντέλο μόδας, είναι πάρα πολύ πειραγμένη. Δεν θα τολμούσε ποτέ κανένα γραφείο να μου στείλει για κάστιγνκ κοπέλες που έχουν κάνει πλαστικές. Ποτέ», τόνισε χαρακτηριστικά.





Ποιος είναι ο αυστηρός κριτής του Next Top Model


Ο Δημήτρης Σκουλός είναι από τους πιο γνωστούς Ελληνες φωτογράφους στον χώρο της μόδας και έχει δουλέψει για Vogue, Elle και Madame Figaro.


Εχει απαθανατίσει με τον φακό του κάθε πτυχή του χώρου της μόδας. Το όνομα του βρίσκεται πίσω από τα αρτιότερα editorials και οι φωτογραφίες του έχουν τυπωθεί στις σελίδες των σπουδαιότερων διεθνών περιοδικών του χώρου, όπως ELLE, VOGUE, MARIE CLAIRE και MADAME FIGARO.

Εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz και κορυφαία μοντέλα έχουν παρελάσει μπροστά από την κάμερα του, ενώ έχει αναλάβει τις διαφημιστικές καμπάνιες για μεγάλα brands διεθνούς βεληνεκούς.

Οι καθαρές φιγούρες, οι έντονες γωνίες και τα διαπεραστικά βλέμματα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που τον έχουν καθιερώσει ως έναν από τους κορυφαίους φωτογράφους μόδας.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Regrann from @llocq - @skoulos One of the rare times when I had to shoot the shooter!! One of the most #successful #fashionphotographer in the business and one of the nicest-funny guy I know..🙏🏻 #portrait #daylight #photographer #minimal #greekphotographer - #regrann

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη skoulos (@skoulos) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

When you work with a super model and also a good friend and great person. @zosianowak_official we looovvvvveeeee you... 😊 #backstage #shooting #photoshoot #fashionshoot #editorial #www.dimitriskoulos.com #magazine #model

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη skoulos (@skoulos) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης